Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 19 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne pregătește, astăzi, pentru o zi cu multe evenimente neclare, misterele sunt prezente, dar și situațiile în care avem noroc și ne sunt dezvăluite secrete.
• Eihwaz este runa care ne conectează cu lumea spirituală, accesăm căi pe care nu le bănuiam și reușim să ajungem la rezultate noi.
• Runa Perthro reprezintă norocul chior, dar și jocurile de șansă, dezvăluirea unor aspecte necunoscute, coincidențe fericite și lucruri ciudate.

Runa Eihwaz reprezintă schimbarea, inițierea, transformarea, accesarea unor dimensiuni noi. Simbolul acestei rune este Copacul Vieții, Arborele Cosmic Yggdrasill care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Runa Eihwaz ne arată, astăzi, o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre și rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp.
Runa Eihwaz ne mai spune că învățăm sinteza contrariilor, orice întârziere sau obstacol ne oferă timpul necesar pentru înțelegerea unor necesități și ne arată impulsul sau adevărata motivație care determină o acțiune sau o dorință a noastră.
Eihwaz ne avertizează că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Dacă apar dificultăți, este necesar să lucrăm cu lumea noastră interioară pentru a ne repara greșelile. Runa Eihwaz ne ajută în comunicare, putere interioară, ne ușurează schimbările în viață și ne ajută în schimbări profunde.

CITEȘTE ȘI: Bilanțul pagubelor produse de vântul puternic în Prahova. Intervenții ale pompierilor în Ploiești și în alte trei localități din județ

Este urmată de Perthro, cea mai mistică dintre rune, ce reprezintă renașterea, misterul, magia, lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale. Runa Perthro ne indică, astăzi, o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea abilităților noastre profunde într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Completând semnificația runei anterioare, Perthro ne indică necesitatea unei autoanalize, capacitatea noastră de a rezistă la stres, dar și posibile amânări. Cu toate acestea, runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, surprize plăcute, noroc. Runa Perthro ne spune, astăzi, să fim atenți la greșelile noastre și să le reparăm imediat, să fim atenți la comportament și la relațiile noastre. În ultima poziție, rune ne avertizează că urmează anumite schimbări importante în căminul nostru. Ca talisman, Perthro ne ajută să descoperim mistere, secretele sau aspectele mai puțin vizibile ale situațiilor din jur și ne dă forța psihică necesară pentru a trece peste dificultăți.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să recurgem la răbdare și la diplomație, să evită să ne folosim de cei din jurul nostru, iar dificultățile vor fi depășite prin introspecție și repararea greșelilor trecute. Runa Magica ne îndeamnă să fim atenți la momentul favorabil pentru acțiunile noastre și să avem încredere în intuiție pentru că soluțiile apar, astăzi, din aspecte mai puțin vizibile ale situațiilor problematice.

NU RATA ASTĂZI: Ploiești, Capitala Tineretului 2024. Urmăriți Actualitatea LIVE, de la ora 17.00 

Back To Top