Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Prahova a fost sub cod galben de vânt puternic, iar pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru degajarea a trei copaci, dar și după ce un panou publicitar s-a prăbușit.
  • Pompierii militari au intervenit și pentru degajarea unor elemente de construcție pe strada Bibescu Vodă din Ploiești.

Prahova a fost, duminică, până la ora 20.00, sub atenționare de cod galben de vânt puternic. În urma fenomenelor meteorologice avertizate, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova au fost înregistrate cinci solicitări, la care s-a intervenit punctual.

Citește și: Cod galben de vânt puternic în tot județul Prahova

Prima intervenție a pompierilor militari a fost, duminică dimineață, la ora 08.24, în satul Românești, comuna Bărcănești, pentru degajarea unui copac. O a doua intervenție a pompierilor a avut loc, la 11.13, în comuna Cocorăștii Colț, tot pentru degajarea unui copac căzut.

La ora 13.00, pompierii militari au fost solicitați să intervină pe strada Cuza Vodă din Ploiești pentru degajarea unui panou publicitar, iar la ora 14.51 au intervenit pentru degajarea unui copac în satul Cheia, comuna Măneciu pentru degajarea unui copac.

Ultima solicitare s-a înregistrat la ora 18.33, pentru degajarea unor elemente de construcție pe strada Bibescu Vodă în Ploiești. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Prahova.

Citește și: Ninge pe Transalpina. Cod portocaliu de vânt puternic în zona de munte din mai multe județe

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova monitorizează situația în teren și la acest moment și sunt pregătiți să intervină la noi solicitări.

Back To Top