Categorie: Timp liber
sigla_free_fest3Cel mai important eveniment al anului 2012 din Ploiești și Prahova pe segmentul de concerte live: FREE Fest III,  se va desfășura pe parcursul a trei zile, două nopți, în perioada 25 - 27 mai, în parcul Constantin Stere din Bucov. In cadrul festivalului, se vor reuni unele dintre cele mai celebre trupe din țară, din arealul muzicii rock și electro.


Aflat la cea de-a treia ediție, acest eveniment este organizat de Asociația EuroSpirit și va fi realizat în parteneriat  cu Primăria Municipiului Ploiești și Administrația Parcului Comemorativ « Constantin Stere » Bucov.
Ediția III a FREEFEST-ului, eveniment ce deja a devenit o « ștampilă » pe segmentul festivalelor din țară, se pregătește la o amploare ce va reuni cele două ediții anterioare sub trei aspecte reprezentative : muzică bună, show de calitate și divertisment pe gustul tuturor participanților. Noutatea acestei ediții este faptul că Radio-ul MeGusta va emite non-stop concertele din cadrul festivalului.
Până acum, au confirmat participarea următoarele trupe : C.O.D, Trooper, C.I.A, Luna Amară, Niște Băieti, Camuflaj cu Anda Dimitriu, Alternosfera și John Space. Lista e în continuă actualizare.
In cadrul acestui eveniment vom amenaja spații ce vor deservi: standurilor de body-painting, produse specifice evenimentelor (tricouri, brățări, bandane) precum și
serviciilor de alimentație publică. Pe lângă acestea, vom amplasa un panou pentru împătimiții de alpinism sportiv, supravegheat de personal calificat și autorizat pentru această activitate. Una dintre cele mai importante activități pe care le vom organiza va fi parada anuală de motociclete prin întregul oraș, mișcare susținută și de cluburile de moto ale orașului.

Back To Top