Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care vom avea parte de multe provocări, transformări majore în viața noastră, eforturi pentru concentrare și introspecție, dar vom beneficia de tot ajutorul de care avem nevoie pentru a atinge succesul.
• Thurisaz este runa energiei masculine, a războiului, a protecției energice împotriva oricărei forme de agresiune, care ne îndeamnă să devenim conștienți de forțele noastre interioare.
• Runa Algiz, cel mai puternic simbol de protecție, ne spune că vom beneficia de ajutorul celor din jur și ne modificăm mentalitățile către un alt sistem de valori, mai elevat.

Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Ea ne arată că ziua nu va fi lipsită de greutăți, evenimente care ne cer disciplină, înțelegere, introspecție, concentrare. Totodată, runa ne spune că astăzi avem noroc care vine pe neașteptate, ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. Runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să se „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil, atât timp cât nu primim sfaturile bune ale celor din jur sau avem de a face cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar. Semnificația înalt-spirituală a runei este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementalilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).

CITEȘTE ȘI: Angela își cântă povestea la harpă, în Ploiești

Astăzi, runa Thrisaz ne arată că avem protecție din partea divinității, apar vești bune care anunță o schimbare și implică o decizie înțeleaptă, avem o putere erotică deosebită, însă această energie poate fi folosită în toate sferele vieții. În momentul de față, așteptarea ne poate ajuta să trecem peste situații dificile în fața cărora nu opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. Thurisaz indică urcarea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta. Este runa care ne ajută să trecem peste provocări, să ținem la distanță atacurile și ne sprijină în meditație și autodisciplină.

Este urmată de Algiz, cea mai puternică rună de protecție, care ne avertizează la timp asupra pericolelor, o rună a norocului ce indică un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență, ni se va deschide un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Runa Algiz ne arată că avem înțelepciune, intuiție, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare, primim sfaturi folositoare trecem cu bine testele, dar va fi nevoie să fim atenți la tentativele de manipulare prin sugestie, din jur.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, să ne stăpânim comportamentul, astfel încât să evităm orice formă de agresivitate. Este o zi în care trebuie să vedem cu atenție momentul în care acționăm și să fim mai sensibili la opiniile și doleanțele altora. Runa Magica ne sfătuiește să ținem seama de sfaturile dezinteresate pe care ni le dau rudele, prietenii mai în vârstă sau persoanele mai experimentate decât noi, pentru a ieși din situații încurcate, dar să trecem totul prin filtru gândirii proprii.

CITEȘTE ȘI: Ploiești Jazz Festival. Simfonicul și jazz-ul se reunesc într-un concert de excepție sub bagheta Simonei Strungaru

Back To Top