Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

angela harpă
Categorie: Timp liber

 

• Angela este numele ei și nu-și spune povestea.
• Dar cuvintele pe care le evită sunt înlocuite cu sunetele de harpă, triste, delicate, neobișnuite într-o lume prea grăbită ca să se mai gândească la suflet.

Am auzit-o pe Angela cântând la harpă lângă clădirea Halelor Centrale, chiar în dreptul trecerii de pietoni, cât să o vadă zeci de trecători. Frecvent, lumea se oprește, oamenii zăbovesc un minut sau două din graba lor și zâmbesc. Unii o fotografiază, alții o filmează, dar se feresc să intre în vorbă cu ea. Și nici ea nu ține să spună prea multe. Este curată, îngrijită, rafinată, nu cerșește, ci doar cântă la instrumentul vechi cu acorduri de înger și mulțumește de fiecare dată, cu accent moldovenesc, chiar și pentru zece bani.

VIDEO LINK ANGELA CÂNTĂ LA HARPĂ ÎN PLOIEȘTI

Am încercat să o întreb despre povestea vieții ei. Nu spune, ci se uită cu lacrimi în ochi, timidă, rușinată cumva, și dă din cap că „Nu”. Ne-a mărturisit, totuși, că a învățat să cânte la harpă la Școala de Arte din Iași. A cântat în multe orașe, iar acum este „în vizită” prin Ploiești. Nu stă mult, doar cât să cânte. Are o asociație despre care spune la fel de puține.

Muzica este mesajul ei, delicat, discret, dar neobișnuit într-o lume în care graba și „en garde”-ul fac parte din pulsarea zilnică.
De eclipsă, fie ea și parțială, pe Angela drumurile au adus-o la Ploiești și nu pare deloc ciudat că numele și harpa ei ne trimit la o sincronicitate diferită de cea de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI: Eclipsa parțială de Soare, 25 octombrie 2022 - VIDEO LIVE

 

Back To Top