Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 31 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată că ziua stă sub semnul provocărilor, întâmpinăm rezistențe, apar eventuale lipsuri și va fi nevoie să depunem eforturi, dar avem susținere, protecție divină și reușim să rezolvăm probleme vechi.
• Naudhiz este runa nevoilor, care ne provoacă răbdarea și eforturile, prevede întârzieri și scoate la suprafață dorințele pentru ceea ce credem că merităm.
• Algiz este cea mai puternică rună de protecție care ne asigură că eforturile noastre vor fi încununate de succes pentru că avem tot sprijinul puterilor divine și ne confirmă capacitatea de a rezolva dificultăți ce trenează de mult timp.

Runa Naudhiz indică, într-un tiraj, că ne vom confrunta cu piedici, amânări în atingerea scopurilor. Depășirea unui moment de criză ne va oferi o dureroasă, dar necesară lecție de viață pe care avem capacitatea de a ne-o asuma. În cel mai bun caz, semnificația runei este aceea de a ne arăta capacitatea noastră de a depăși cu răbdare toate constrângerile și limitările impuse din afară, sau de „a măsura de două ori înainte de a tăia o dată”. În unele cazuri, Naudhiz semnifică traversarea unui stres emoțional sau psihic, apărut ca urmare a faptului că dorințele noastre nu ne ajută în evoluția spirituală.
În tradițiile ezoterice scandinave, runa face legătura între lumea sensibilă și cea spirituală, fiind asociată, din acest motiv, cu „lumea de dincolo” și cu misterele vieții și ale morții. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii, a protecției față de entitățile ostile venite de pe lumea cealaltă și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții.

CITEȘTE ȘI: „Atelierul actorului”. Spectacol „la superlativ” la Câmpina

Astăzi, Naudhiz ne indică prevedere, perseverență, finalizarea cu bine a unei acțiuni, depășirea obstacolelor, apariția unei perioade stresante care ne face mai putrernici, antrenându-ne răbdarea și rezistența. Deși ne așteaptă opțiuni limitate și situații incommode, prin imaginație și credință vom regăsi echilibrul, iar confirmarea faptului că ne aflăm pe drumul cel bun va fi sentimentul de liniște.
Runa arată că scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și că, în atingerea lui, vom beneficia de ajutorul Providenței. Acest lucru este confirmat și de apariția runei Algiz, care ne indică protecția supremă și rezolvarea unei probleme neglijate multă vreme.
Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei Algiz într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate. Eforturile și răbdarea ne duc, astăzi, în fața unor oportunități, a unui nou drum în viață, o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Beneficiem de înțelepciune, intuiție, susținere divină, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare, primim sfaturi bune ne perfecționăm prin studiu și ne ferim de manipularea prin sugestie.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, că va fi nevoie să abordăm altfel, mai eficient, țelurile noastre. Este o zi în care ne activăm capacitățile interioare de atenție și răbdare, să deschidem ochii la sfaturile persoanelor mai înțelepte, dar să trecem totul prin filtrul rațiunii proprii. Runa Magica ne asigură că parte din succesul zilei va fi depășirea unor probleme deranjante mai vechi. Astăzi evităm cu istețime situațiile încurcate și pericolele planurilor ascunse.

CITEȘTE ȘI: Artificii lansate pe munte, aproape să declanșeze un incendiu în Bucegi – VIDEO LINK

Back To Top