Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 2 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată că astăzi ar fi bine să folosim oportunitățile care ni se oferă, avem curaj, perseverență, energie și fermitate, iar succesele noastre vor fi la vedere, ne aduc entuziasm și energie pozitivă.
• Tyr (Teiwaz) este runa curajului, a disciplinei, a perseverenței și a forței, facem față cu orice preț responsabilităților și ne câștigăm dreptatea în cauze nobile.
• Runa Sowilo confirmă gloria, creșterea, puterea, activitatea, bucuria și sănătatea.

Tyr este runa victoriei și a succesului în competiții, care ne indică o motivație puternică, voință, perseverență, disciplină de fier, ordine, dedicație profundă pentru scopurile noastre, curaj și forță, dar și obiectivitate. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, runa Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului. Simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Tyr ne îndeamnă astăzi să ne folosim simțul practic și să nu ne pierdem în mărunțișuri.
Runa Tyr ne confirmă succesul în orice inițiativă. Suntem pe cale să abordăm o „cauză” nobilă, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. Evenimentele se vor succeda rapid și a venit momentul să acționăm, greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă.

CITEȘTE ȘI: Stephen King critică dur intenția lui Elon Musk de a pune un abonament lunar de 20 de dolari pe verificarea Twitter

Runa Sowilo, a Soarelui și a bucuriei, vine să confirme succesul indicat de Tyr. Ea ne arată energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate. Runa Sowilo este considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine și ne arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Astăzi, Sowilo ne spune că este momentul să recoltăm tot ceea ce am semănat. Avem parte mare de noroc, mai ales în călătorii și este timpul să ne încărcăm bateriile. Totuși, runa implică și un avertisment: astăzi nu ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este și benefic, existând riscul de a fi mințiți sau înșelați.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă împotriva entuziasmului excesiv. Dorim să tragem cu toate tunurile, avem tendința de grabă și de a sări peste etape, dar nerăbdarea este un prost sfătuitor. Încercăm să fim mai destinși, să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal. De asemenea, ne ferim de prea multe detalii și de iluzii care ne abat de la drumul corect. Runa Magica ne avertizează și asupra exceselor în orice domneniu. Astăzi suntem atenți să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Învățăm să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate și fără să încălcăm drepturile celorlalți.

CITEȘTE ȘI: Care sunt serviciile medicale pe care le decontează Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova

Back To Top