Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 9 noiembrie22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată astăzi importanța lucrului în echipă, numai împreună ne vom atinge scopurile și vom reuși să facem față provocărilor .
• Elhaz este runa care simbolizează colaborarea, uniunea la nivel de minte, cariera și munca noastră , prieteniile și drumul pentru a ne rezolva problemele.
• Runa Thurisaz reprezintă protecția de care beneficiem împotriva oricărui tip de agresiune, ea ne ajută să ținem la distanță persoanele care ne creează dificultăți.

Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, Elhaz evocă parteneriatele, dar și evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat. Astăzi, Elhaz ne anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Atenție, însă, runa ne avertizează asupra riscului unor pericole neașteptate pe care va trebui să le evităm cu istețime. Este o zi în care va fi nevoie să ne folosim rațiunea ca să cpntrolăm situațiile dificile și să nu uităm că există soluții pentru orice problemă.

CITEȘTE ȘI: Prognoză de groază a BNR. Românii, loviți de scumpiri în lanț încă aproape doi ani

Este urmată de runa Thurisaz, care ne anunță dificultăți, însă și o mare protecție împotriva oricărui tip de provocare. Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era de protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Runa Thurisaz ne aduce ajutor și noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. Ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. Totuși, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil, avem nevoie de susținerea partenerilor pentru că există posibilitatea confruntării unor adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Runa Thurisaz ne asigură, astăzi că avem protecție din partea divinității, vești bune care anunță o schimbare și implică o decizie înțeleaptă, dar și o putere erotica deosebită. Runa ne spune că nu este o zi bună pentru a opune rezistență schimbărilor și nu trebuie să încercăm să grăbim lucrurile.
Astăzi, Thurisaz ne indică oportunități de trecere pe o nouă treaptă socială, reușim să obținem ajutorul divin, dar și al anturajului și apar posibilități pentru îmbunătățirea nivelul de trai.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra agitației mentale și fizice, apar scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața greutăților, dar va fi nevoie să ne controlăm emoțiile și tendința de retragere din fața dificultăților. Runa Magica ne sfătuiește să fim atenți, realiști și prezenți pentru a vedea momentul potrivit pentru acțiune, dar nu forțăm lucrurile și evităm agresivitatea sub orice formă.

CITEȘTE ȘI: Dan McCafferty, vocea trupei Nazareth, se va auzi din ceruri

Back To Top