Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro influențele zilei se remarcă în sfera relațiilor, a frumuseții, a esteticului, dar și a banilor, a confortului care încearcă să se completeze armonios cu zvâcnirile marțiene de astăzi, rezolvând dispute.
• Este o zi de sărbătoare, în care energiile Lunii pline cu o eclipsă totală ne forțează să ieșim din lâncezeală, să ne confruntăm cele mai profunde probleme, temeri, să ne eliberăm spiritul de constrângeri și de limitări care ne-au tot dat de furcă pe termen lung, ne manifestăm resurse lăuntrice cărora nu le-am dat voie să se exprime până acum.
• Astro vibrația zilei ne îndeamnă la efort, maturitate, responsabilitate pentru viețile noastre, ni se deschid rapid, brusc, șanse pentru progres și clarificări. Să aflăm cum sunt aspectate zodiile.

Berbec – Astro conjuncturile favorizează planificările și trasarea sarcinilor pentru următoarele săptămâni, care să dea claritate și coerență acțiunilor, intrigi ies la suprafață pentru a putea fi eliminate, dialogurile necesită prudență și discreție.
Taur – Tendința astro este de retragere din agitația zilnică, conflicte interioare, discuțiile scot la suprafață intenții ascunse ale colaboratorilor, de evitat conflictele deschise, nevoia de sinceritate cu sine și atenție mai mare la opiniile din jur.
Gemeni – Energia este la cote mici, așa că astro sfatul este acela de concentrare pe sănătate, propriile urgențe și vindecări, nevoie de discreție în dialoguri și ieșire în aer liber, de evitat eforturile mari.
Rac – Relaționările sunt, astăzi, favorizate astro, susținere în demersurile profesionale, hobby-uri încurajate, de ignorant provocările verbale, de evitat disputele sub orice formă.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: PERTHRO și DAGAZ – Depășim obstacolele

Leu – Astro influența se manifestă mai ales în zona emotivității, sensibilitate interioară crescută, inspirație cu rezultate în domeniul estetic sau artistic, de evitat controlul excesiv asupra celor din jur și discuțiile contradictorii cu persoane care au autoritate.
Fecioară – Dezvăluiri de secrete în colaborări, putere de realism care aduce rezistență în fața provocărilor, tendința interioară de ieșire din zona de confort emoțională, deschidere mai mare către intuiție și spiritualitate.
Balanță – Astro provocări în zona banilor, cheltuieli obligatorii și întârzieri ale veniturilor, nevoia de prudență în planificarea unor investiții, pentru a evita destabilizarea pe termen lung a bugetului.
Scorpion – Atenție majoră în parteneriate, astro avertismentul se referă la zona colaborărilor și cea profesională, posibile reproșuri pentru trecut, de evitat disputele, concentrare mai mare pe propria sănătate și îndatoririle domestice neglijate în ultima perioadă.
Săgetător – Agitație mare în zona profesională, distrageri din partea familiei, organizarea riguroasă elimină riscul de erori, atenție sporită la sensibilități în zona capului și a ochilor, nevoia de odihnă este acută.
Capricorn – Astroconjuncturile scot în evidență nevoia de înfrumusețare, de activități recreative cu subtilități estetice, artistice, nevoia de diplomație cu cei dragi, dezvăluiri de noi responsabilități și secrete în zona profesională.
Vărsător – Nevoia urgentă de atenție asupra familiei și casei, planuri alături de cei dragi, nevoia de confort sufletesc și de armonie, căldura căminului duce la vindecări emoționale.
Pești – Astro aspectele favorizează comunicarea cu cei apropiați, gestionare eficientă a provocărilor din exterior și diplomație cu efecte pe termen lung, concentrarea este slabă, dar intuiția se află la cote înalte, de evitat deciziile majore.

CITEȘTE ȘI: Creştinii îi sărbătoresc marţi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril

Back To Top