Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 20 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care ne vom confrunta cu transformări care ne activează puterea interioară, iar astăzi ne putem baza pe susținerea celor din jur și pe colaborările care ne aduc satisfacții.
• Eihwaz este runa înțelepciunii, care ne ajută în schimbări, ne ușurează transformările interioare și ne asigură de protecția divină.
• Runa Mannaz reprezintă comunitatea, relațiile sociale, gândirea de grup, care, astăzi, ne favorizează interdependența cu ceilalți și ajutorarea.

Runa Eihwaz, echivalent al conexiunii cu tot ceea ce ne înconjoară, ne confirmă evoluția și transformarea, ușurează schimbările și ne deschide posibilitatea de a accesa înțelegerea și integrarea. Simbolul acestei rune este Copacul Vieții, la Arborele Cosmic Yggdrasill care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului, susținînd întregul univers cu cele nouă lumi ale sale.
Runa Eihwaz indică, o rezolvare a unei situații conflictuale, dificultățile pot fi depășite numai pe bază de prevedere și perseverență în direcția cea bună, rezolvăm probleme neglijate până acum. Runa Eihwaz reprezintă o forță cosmică transformatoare a timpului, necesitatea înțeleasă, răbdarea, sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință. Runa indică faptul că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total.
Este urmată de runa Mannaz, a prieteniei, a omenirii și a umanității. Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Mannaz este runa ce reprezintă omul. Ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute.

CITEȘTE ȘI: Rabla pentru electrocasnice. În program vor fi incluse și centralele termice

Astăzi, Mannaz ne anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să avem răbdare, întrucât ne mai așteaptă o importantă amânare, determinată de dificultăți insurmontabile în prezent. Suntem puși în gardă asupra slăbiciunilor și defectelor noastre. Trebuie să le analizăm în mod obiectiv, să le identificăm și să le înțelegem, pentru ca apoi să le combatem printr-un act de voință ca să putem înainta pe drumul ales. Astăzi ne exprimăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea.

CITEȘTE ȘI: Trufe recoltate fără autorizație la Bertea

Back To Top