Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei se manifestă prin tensiuni, riscuri de orice fel, amânări, posibile conflicte, tendința de a exagera, așa că va fi nevoie de prudență maximă mai ales în călătorii, atenție sporită la actele semnate astăzi și la atitudinea față de cei din jur.
• Orice abuz și exces va fi taxat, așa că nu sunt excluse probleme cu legea sau cu sănătatea.
• Astro vibrația zilei aduce la lumină încheieri ale unor situații, dar și oportunități de reușite neașteptate, importantă este privirea de ansamblu asupra evenimentelor prin care trecem. Să aflăm cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Finalizări ale proiectelor mici, de rutină, astro aspectele încurajează organizarea și claritatea în program, de evitat dezvăluirea intențiilor și proiectelor personale.
Taur – Conjuncturile astro scot în evidență emoțiile, iubirea, sentimentele profunde, dar obligă și la acceptarea de sine, nevoia de deschidere sufletească față de cei din jur.
Gemeni – Planurile de viitor și atitudinea pozitivă față de ceilalți sunt favorizate astro și aduc satisfacții sufletești, de evitat așteptările prea mari de la cei din jur.
Rac – O zi în care va fi nevoie de capacitatea de sinteză pentru a înțelege la niveluri mai profunde situațiile neclare din prezent, de evitat conflictele, atenție mai mare la dialogurile din jur.
Leu – Priorități profesionale astăzi, cheltuieli neprevăzute, astro aspectele încurajează dezvoltarea personală și rezolvările unor probleme mai vechi.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: ALGIZ și SOWILO – Rezolvări cu bucurie

Fecioară – Astro energii favorabile pentru satisfacerea dorințelor sufletești, risc de distrageri de la activitățile personale în favoarea celor din jur, de evitat certurile.
Balanță – Activitățile spirituale sunt aspectate astro foarte puternic, înclinația spre studiu, documentare, intuiții profunde și tendința de retragere în singurătate sau în locuri liniștite.
Scorpion – Noi percepții asupra unor situații, schimbări de mentalitate, astro avertismente privind nevoia de flexibilitate a ideilor, atenție sporită la sănătate.
Săgetător – Priorități sociale importante, distrageri și responsabilități profesionale în defavoarea celor dragi, prudență sporită în comunicare și la sfaturile din jur.
Capricorn – Astro sfatul se referă mai ales la zona sănătății care este vulnerabilă, de evitat stresul și efoturile fizice mari, nevoia de discreție în dialoguri și odihnă mentală și emoțională.
Vărsător – Cheltuieli comune cu cei dragi pe taxe și cadouri, astro avertismente privind bugetul, riscuri de a investi pentru rezolvarea problemelor celorlalți, nevoia de echilibrare a emoțiilor în liniște.
Pești – Parteneriate zdruncinate astăzi, astro tendințe de tensiuni cu cei dragi, reproșuri din partea familiei, nevoia de prudență în dialoguri și de evitare a oricăror conflicte.

CITEȘTE ȘI: ANM: Ploi, lapoviță și ninsori în toată țara. Prognoza de weekend

 

Back To Top