Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu eforturi, vrem ca dorințele noastre să fie îndeplinite, dar pentru aceasta va fi nevoie să ne dezvăluim abilitățile interioare, să depășim rezistența și să avem încredere în norocul nostru.
• Naudhiz este runa care ne indică nevoia de umplere, lipsurile, care ne spune că trebuie să punem ceva în locul gol, dar care implică toate capacitățile noastre interioare de a reuși.
• Runa Perthro ne aduce norocul chior, jocurile de șansă, scoate la iveală secrete și lucruri ascunse, misterele și necunoscutul.

Runa Naudhiz ne avertizează că ne vom confrunta cu piedici, vom avea amânări în atingerea scopurilor, depășirea unui moment de criză ne va oferi o dureroasă, dar necesară lecție de viață. Naudhiz ne arată dorințele noastre, dar și capacitatea noastră de a suporta și răbdarea până la obținerea a ceea ce credem noi că ni se cuvine.
Semnificația runei este aceea de a depăși cu răbdare toate constrângerile și limitările impuse din afară. Naudhiz semnifică și traversarea unui stres emoțional sau psihic, înregistrat ca urmare a faptului că îndeplinirea dorințelor noastre nu ne ajută în evoluția spirituală.

CITEȘTE ȘI: ANM a publicat prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Decembrie

În tradițiile ezoterice scandinave, runa este asociată cu „lumea de dincolo”. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii, a protecției față de entitățile ostile venite de pe lumea cealaltă și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții.
Astăzi, Naudhiz ne arată depășirea unor întârzieri sau obstacole, posibile amânări, nevoia de conștientizare a lipsurilor , profunzimea și răbdarea. Vom avea opțiuni limitate și situații incommode, se așteaptă de la noi să ne folosim imaginația și credința pentru a reveni la o viață armonioasă. Toate conflictele și certurile pe care le vom avea se vor încheia cu o perioadă de liniște și pace, pe principiul „ce nu te ucide, te face mai puternic”. De asemenea, runa arată că scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și ne folosește la restabilirea echilibrului între dorință și posibilitate.
Este urmată de Perthro, cea mai mistică dintre rune, care semnifică misterele, magia, renașterea, norocul chior, jocurile de șansă, noile profeții. Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Astăzi Perthro ne avertizează asupra necesității unei autoanalize, capacitatea de a rezista la stres, întârzieri, dar toate acestea ne vor da noi motive de bucurie și schimbări pozitive de destin. Runa Perthro ne avertizează că trebuie să fim foarte atenți în ceea ce privește comportamentul nostru, să nu îi rănim pe ceilalți. În ultima poziție, runa Perthro ne spune că a venit momentul să ne așteptăm la unele schimbări importante care vor avea loc în curând în căminul nostru, lucruri ascunse vor fi dezvăluite, vor ieși la iveală puterile noastre interioare ascunse.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne atenționează că stă numai în puterea noastră să atingem țelul pe care ni l-am propus, dar va fi nevoie să ne deschidem și să ne scoatem la iveală abilitățile cele mai profunde, să schimbăm strategia atingerii scopului nostru și avem încredere că ne îmbunătățim viața. Runa Magica ne sfătuiește ca orice acțiune a zilei să fie făcută cu răbdare, astfel vom putea să ne depășim limitele și să trecem peste restricțiile care ne împiedică succesul.

CITEȘTE ȘI: Cum să alegeți cel mai bun parfum pentru bărbați de la acest brand celebru

Back To Top