Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei ne aduc în atenție puterea interioară de a ne stăpâni în fața dificultăților și de a ne activa forțele pe care le avem astfel încât să clarificăm situațiile încurcate și să ajungem la rezolvări.
• Luna Nouă din această noapte ne deschide noi oportunități, situații de care putem profita pentru evoluția noastră intelectuală și vindecarea noastră interioară, iar dacă rezistăm acestor schimbări vom rămâne blocați în mentalități nocive pentru noi.
• Astro vibrația zilei ne face să rezonăm cu succesul, cu reușita, cooperăm frumos cu cei din jur și suntem deschiși la plăceri și prietenie, iar dacă ne ferim de superficialitate, rezultatele eforturilor noastre vor fi recunoscute social. Iată cum sunt influențate zodiile.

Berbec – O zi sub semnul norocului, astro oportunități pentru beneficii neobișnuite, cadouri, șanse financiare neașteptate, o zi benefică pentru achitarea de datorii, atenție la semnarea actelor și achiziționarea unor bunuri scumpe.
Taur – Astro aspectele evidențiază relațiile, parteneriatele de orice fel, discuțiile al căror final depinde numai de atitudinea personală, nevoia de prudență.
Gemeni – Priorități profesionale urgente, nevoia de prudență și atenție sporită în rezolvarea evenimentelor, nevoia de a clarifica situațiile înainte de a acționa, atenție la sănătate.
Rac – Conjuncturile astro pun sub lupă relațiile amoroase, nevoia de a ascunde sau de a oficializa un parteneriat, prudență în comunicare pentru că există risc de discuții contradictorii.
Leu – Rezolvările gospodărești sunt realizate cu mare eficiență, astro susținere în reamenajarea sau înnoirea căminului, atenție la eforturile fizice pentru că sănătatea este vulnerabilă.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: EIHWAZ și WUNJO – Situații încurcate

Fecioară – Aspectele astro deschid drumuri importante pentru familie sau pentru parteneriatele active, relațiile cu prietenii de departe sau vești de la mare distanță influențează rezolvările zilei, atenție sporită la comunicare pentru că orice conflict riscă să se manifeste pe termen lung.
Balanță – Preocupări intense de bani, achiziționarea de bunuri materiale, astro aspecte favorabile cadourilor, surprizelor valoroase, atenție la cheltuieli extravagante care se pot solda cu destabilizarea bugetului.
Scorpion – Mișcare, deplasare, drumuri numeroase și nevoia de călătorii neașteptate sunt influențele astro ale zilei, concentrare mai mare pe propriile nevoi și protecția personală pentru că va fi nevoie de gestionarea cu înțelepciune a comunicării cu cei din jur.
Săgetător – Tendința de retragere din fața provocărilor, o zi numai bună pentru refacerea forței vitale și a sănătății provocate în ultima perioadă, nevoia de echilibrare și liniște sufletească.
Capricorn – Astro avertismente privind impulsivitatea la provocări, stăpânirea reacțiilor va fi apreciată, claritate mai mare în decizii care pot duce la schimbări radicale, posibilitatea de a clarifica unele prietenii tulburi.
Vărsător – Răsturnări de situații în zona profesională, schimbări bruște, astro aspecte tensionate în relația cu autoritățile, de evitat orice conflict, de evitat reacțiile impulsive la reproșuri, nevcesitate de a schimba strategia unor proiecte la muncă.
Pești – Relațiile cu străinătatea se intensifică, astro conjuncturile susțin călătoriile sau cel puțin comunicarea cu persoane de la mare distanță, o zi oportună pentru studiu, învățare, activități intelectuale, prudență și răbdare cu cei din jur.

CITEȘTE ȘI: „Imaginarium”, tapiserie la cel mai înalt nivel. Cine sunt artistele

Back To Top