Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 ianuarie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi plină de creativitate care izvorăște din sinele nostru cel mai profund, găsim soluții inedite la probleme, avem susținerea celor din jur pentru a evolua și a ne dezvolta, iar satisfacțiile sufletești și prieteniile vor avea, astăzi, de câștigat.
• Mannaz este runa care umanității și a omenirii, care ne arată că suntem deschiși către gândirea socială, către relații și parteneriate, lucrăm bine în echipă și judecăm corect materialitatea.
• Runa Kenaz reprezintă focul în totalitatea lui, căldura sufletească și energia interioară, lumina, cunoașterea, studiul, înțelegerea.

Runa Mannaz reprezintă comunitatea, relațiile, gândirea socială, este simbolul omenirii în general și al omului în special. Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Runa se referă la om în totalitatea lui, de la momente de glorie la cele de decădere. Ea ne cere sinceritate și corectitudine cu noi înșine și cu cei din jur. Astăzi, Mannaz ne anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc. Ea ne aduce un singur avertisment: capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe ceilalți.
Este urmată de runa Kenaz, simbol al focului, care semnifică înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare. Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur pentru că, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate și ca „port-bonheur”, fiind și un semn al victoriei.

 CITEȘTE ȘI: PREMIILE OSCAR 2023: LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

Astăzi, Kenaz ne indică stăruință în bine, voință, protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Creativitate, lumină, energie, poftă de viață: iată ce prevestește această rună. Avem o bună înțelegere a lumii și a universului și reușim să transmitem ideile noastre mai departe. În același timp, în viața noastră poate avea loc o schimbare totală, cum ar fi apariția unui copil sau a unui proiect cu totul nou.
Este o rună protectoare, deosebit de benefică, apariția ei într-un tiraj indicând protecția acordată de divinitate împotriva vreunei capcane. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura cu patronii spirituali. În ultima poziție, runa Kenaz din acest moment suntem în siguranță, întrucât beneficiem pe deplin de sprijinul Providenței și succesul nostru este asigurat. Kenaz ne ajută pentru inspirații creative în studiu, înțelegere, cunoaștere, inițiere, dar și pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra slăbiciunilor și defectelor noastre. Va fi nevoie să le analizăm în mod obiectiv și să le combatem printr-un act de voință. Astăzi, ne manifestăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea și suntem deschiși la parteneriate. Runa Magica ne încurajează să ne bazăm pe intuiție și pe cei din jur pentru că este o zi cu multe oportunități și soluții inedite.

CITEȘTE ȘI: MULTITASKINGUL DUCE, ÎN TIMP, LA SCĂDEREA IQ-ULUI, A MEMORIEI ȘI A CREATIVITĂȚII

Back To Top