Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Palatul Culturii împodobit cu flori
Categorie: Timp liber

 

• Vineri și sâmbătă, Palatul Culturii din Ploiești capătă, prin flori, imaginea de care se poate bucura fiecare trecător care are drum prin centrul orașului.
• Împodobit cu aranjamente spațioase, care mai de care mai atractive, clădirea emblematică a Ploieștiului a devenit un punct de atracție minunat.
• Iată de ce.

Transformarea de la Palatul Culturii într-un templu al florilor în aceste zile se datorează amenajărilor cu totul speciale pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente din Ploiești: Balul florilor, care are loc vineri seara, în celebra Sală a Coloanelor.

CITEȘTE ȘI: BALUL FLORILOR LA PALATUL CULTURII PLOIEȘTI: ELEGANȚĂ ȘI RAFINAMENT

Evenimentul va fi urmat, sâmbătă diminața, de o altă manifestare care, de această dată, îi implică pe copii: „Școala Altfel la …Școala de Flori“.

Astfel, chiar dacă nu veniți la bal, vă puteți bucura de minunatele ornamente, din aceste zile, ale terasei de la Palatul Culturii, pe care le puteți păstra în amintiri și în multe, multe fotografii.

Acţiunile sunt organizate de instituţii publice locale şi judeţene, în colaborare cu entităţi private.

aranjamente pentru Balul Florilor palatul Culturii 1

flori la Palat 1

flori la Palat 2

flori la Palat 3

 

CITEȘTE ȘI: CARE ESTE SIMBOLISTICA FLORILOR ȘI CE SENTIMENTE TRANSMIT ELE

Back To Top