Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
palarie_plajaPălăriile sunt accesoriile care nu trebuie să lipsească pe timpul verii.
Te ajută să te protejezi de soare şi sunt chic, adăugând o notă de mister şi eleganţă ţinutei de vară. Pălării cu boruri mari sau mici, colorate, sau subţiri - este sezonul lor şi pot fi primele pe lista unei zile de shopping de success

Pălării din materiale naturale
Din paie, bambus, ratan, răchită, papură - materialele naturale extrem de importante în moda pălăriilor de soare. Cu boruri largi şi detalii feminine sau aspect nefinisat, în nuanţe neutre sau pastel, orice pălarie din materiale naturale ai alege, vei ştii că eşti în pas cu moda şi că vei beneficia de protecţia ei în orice moment al zilei.

Pălării de soare din macramé
Un material la fel de uşor cu un aspect mai feminin, macrameul se întâlneşte şi în moda pălăriilor. Se poartă culorile neutre (bej, crem, alb) cu detalii feminine (funde, mărgele şi flori). Orice model de palarie din macrame alegi, cu siguranţă se va asorta atât unei ţinute de plajă cât şi unei ţinute casual de zi.

palarii_multePălării de soare din materiale textile
Se poartă şi vara aceasta. Se remarcă prin culoare sau imprimeu. Pentru un plus de eleganţă, alege o pălarie cu boruri largi în nuanţe închise.Pentru un aspect jucăuş alege imprimeuri tonice şi originale.

Pălarii cu croiala masculină
Le regăsim şi în moda pălăriilor de vară, ca accesoriu pentru o ţinută de zi sau de plajă. Se poartă liniile masculine asortate prin contrast detaliilor feminine (flori, funde sau mărgele) sau nuanţelor pastelate. Se găsesc şi modele clasice în nuanţe neutre, atât din materiale textile cât şi din materiale naturale.

Back To Top