Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele din acest weekend ne predispun la vulnerabilitate socială, ne solicită voința și încrederea în forțele noastre, dar ne oferă și oportunități pentru a evolua dacă suntem suficient de deschiși să le vedem.
• Energiile acestei perioade sunt dinamice, susțin acțiunile umanitare, dar și posibilele blocaje neașteptate cauzate de cei din jur.
• Astro vibrația este puternică și ne ajută să lucrăm cu noi înșine, pentru a nu ne mai lăsa distrași de cei din jur care ne influențează prin opiniile lor mărginite. Să vedem cum sunt aspectate zodiile.

Berbec – Socializare intensă în aceste zile, astro aspecte care agită spiritele la muncă, fii prudent și nu te lăsa încântat de promisiuni pentru că noile sarcini nu vor fi recompensate material așa cum îți dorești.
Taur – Deschiderea sufletească este caracteristica acestui weekend, depășești tipare mentale și ai astro susținere pentru evoluția spirituală, sunt zile foarte bune pentru socializare și pentru a înainta pe drumul ales.
Gemeni – Bugetul comun este prioritar în acest weekend, astro avertisment de a avea mare grijă pe ce arunci banii pentru că de aici pot apărea discuții cu cei dragi, mai bine alege activitățile intelectuale.
Rac – Avertisment astro de a evita să pui paie pe foc în orice conflict care vizează familia, mai bine detașează-te de agitație și rolosește noutățile pe care le afli spre bveneficiul tuturor, încearcă să fii obiectiv.
Leu – Rezolvările problemelor restante sunt prioritare pentru tine și nu mai vezi nimic altceva decât muncă, astro atenționare de a fi prudent pentru că eforturile depuse în utlima vreme ți-au șubrezit sănătatea.
Fecioară – Profită din plin de aceste două zile să te relaxezi, să te îngrijești și să te bucuri de compania celor dragi pentru că nu se știe când vei mai avea așa o ocazie mare de a te vindeca, astro atenționare de a evita implicarea în treburile altora.
Balanță - Dacă vrei să stai acasă cu cei dragi, bucură-te de aceste momente pentru că ai astro susținere pentru întărirea relațiilor cu familia, rezolvarea restanțelor în gospodărie, orice activitate domestică, evită pesimismul.
Scorpion – Multă lume în jurul tău în aceste zile, rudele și prietenii apropiați te susțin, sunt astro favorizate dialogurile încurajatoare, rezolvarea conflictelor legate de cheltuieli, plățile privind servicii comune.
Săgetător – Cheltuieli atât legate de casă, cât și de muncă, astro avertisment de a te detașa de problemele materiale ale vieții pentru că astfel primești ideile perfecte pentru rezolvări ale problemelor care trenează de mult timp.
Capricorn – Visarea cu ochii deschiși, planurile mărețe, ideile mari te caracterizează în acest weekend, astro atenționare de a nu ceda celor care vor să te readucă în vibrații joase, ai încredere în visurile tale și evită influențele cârcotașe din jur.
Vărsător – Nu vrei decât să te retragi din agitația zilnică și să te odihnești, astro susținere pentru activități de vindecare și echilibrare în singurătate, evită planurile foarte complexe pentru că nu au șanse în perioada următoare.
Pești – Sfera prieteniilor este agitată astăzi, unele persoane nu te mai susțin socio-profesional, astro sfat de a te orienta mai mult spre tine și interesele tale, află ce anume dorești de la cei din jur și adaptează-ți pretențiile la capacitatea de a înțelege a fiecăruia.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 21 OCTOMBRIE: JERA ȘI MANNAZ – RECOMPENSE RESTRICȚIONATE

Back To Top