Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care ne vom confrunta cu unele situații care ne blochează sau ne întârzie recompensele, iar cauzele ar putea fi lipsa sentimentelor umaniste și egoismul.
• Jera este runa care ne arată răsplata, ciclicitatea, înflorirea, cultura cu roadele eforturilor noastre.
• Runa Mannaz reprezintă omenirea și umanitatea, dar ea ne avertizează astăzi că egoismul și propriile noastre interese ori ale celor din jur pot aduce amânări ale meritelor sau recunoașterii muncii proprii.

Runa Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”. Răsplata nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților. Runa Jera ne arată că răbdarea și corectitudinea voastră vor fi răsplătite, dar numai dacă rămânem onești cu noi înșine și cu ceilalți. Astăzi, orice ilegalitate va fi aspru pedepsită.

 CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO TRIPLU EVENIMENT AL CASEI DE CULTURĂ „I. L. CARAGIALE PLOIEȘTI”, UNDE POEZIA, EDUCAȚIA ȘI MUZICA S-AU ÎMPLETIT ARMONIOS

Este urmată de Mannaz, runa omenirii și a umanității, care astăzi ne spune că recompensele noastre vor fi amânate din cazuza intereselor egoiste ale unor terțe persoane sau chiar ale noastre. Mannaz ne arată că relațiile sociale, gândirea celor din jur, comunitatea sunt importante pentru noi, însă va fi nevoie să depășim cu răbdare blocajele impuse de acestea mai mult sau mai puțin conștient. Runa Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Runa ne spune că, pentru a ajunge la scopurile noastre, astăzi avem nevoie să privim omul ca un întreg, cu bunele și relele sale. Runa mai sugerează că ne-am implicat prea mult în unele probleme ca să le și putem rezolva. Avem nevoie să ne detașăm și să ne păstrăm modestia. Materializarea proiectelor noastre poate fi întârziată din cauza celor din jur care se amestecă în treburile noastre. Astăzi evităm critica și certurile.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează astăzi că planurile făcute deja riscă să fie date peste cap de schimbări neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană. Este o zi în care spiritul dreptății se manifestă cu întârziere și depinde de modul corect în care trebuie să abordăm relațiile noastre. Astăzi evităm egoismul și critica celor din jur. Runa Magica ne sfătuiește să lucrăm cu defectele și slăbiciunile noastre. Încercăm să fim obiectivi și să nu uităm de toleranță, altruism, generozitate.

CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO BURSA ANGAJATORILOR SE DESFĂȘOARĂ LA PALATUL CULTURII PLOIEȘTI, TIMP DE DOUĂ ZILE

Back To Top