Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi caracterizată prin energie pozitivă, activitate, sănătate, succes, dar în care este nevoie să ne acordăm un respiro pentru a ne onora eforturile și a nu claca în fața prea multor responsabilități.
• Sowilo este runa gloriei, a succesului, a strălucirii, dar și a vindecării sufletești.
• Runa Tyr reprezintă lupta pentru dreptate, curajul, inițiativa, dar ea ne atenționează astăzi că este timpul să ne detașăm de lucrurile în care am investit energie, pentru a nu ne trezi în epuizare și analize fără sfârșit.

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Runa simbolizează entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită, preluarea unei responsabilități importante sau recunoașterea capacităților noastre. Astăzi, Sowilo ne atenționează că ne aflăm în pragul surmenajului, iar pentru a ne putea bucura de rezultatele eforturilor noastre, a venit momentul să luăm o pauză. Runa ne spune și că este momentul potrivit pentru a ne reanaliza obiectivele personale, pentru că ne-am îndepărtat nepermis de mult de ele, urmărindu-le pe cele propuse de alții. Este necesar să ne reîncărcăm bateriile și să nu ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este și benefic pentru noi, riscăm să fim mințiți sau înșelați.

 CITEȘTE ȘI: O NOUĂ RUNDĂ DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE, PE 30 OCTOMBRIE, LA RÂFOV

Este urmată de runa Tyr, care confirmă astăzi necesitatea de a ne realinia cu propriile noastre misiuni. Tyr semnifică obligații, disciplină, responsabilitate, autosacrificiu, conflict, forță, calea războinicilor, dar și toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații, responsabilitate și un adânc mister. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului. Runa face trimitere și la dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Ea ne avertizează că a sosit momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Oboseala ne distrage departe de lucrurile importante, avem tendința de a ne pierde în mărunțișuri și analize fără sfârșit, așa că este nevoie să ne detașăm și să privim provocările dintr-un alt unghi, să ne desprindem de iluzii. Runa ne spune că suntem pe punctul de a claca în fața dificultăților, așa că primul pas este acela de a avea grijă de noi.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă astăzi împotriva exceselor de orice fel și a dorinței de a reuși prea repede. Nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Învățăm să ne protejăm sănătatea și să avem încredere în abilitățile noastre, ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Runa Magica ne atenționează că tendința noastră de grabă și de a sări peste etape nu ne duce la rezultate bune ale acțiunilor. Este o zi în care încercăm să fim mai destinși și, odată detașați de mărunțișuri, ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal.

CITEȘTE ȘI: MECI DE INFARCT. PETROLUL A EGALAT FCSB ÎN ULTIMA FAZĂ A PARTIDEI

Back To Top