Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
sucuri_si_fructeDeshidratarea apare când corpul pierde prea multe lichide. Acest fenomen poate avea loc când aportul de apă este oprit sau când cantități mari de apă sunt eliminate din corp prin diaree, vărsături, transpirație sau efort fizic. Un aport de apă scăzut poate cauza crampe musculare și de asemenea senzație de oboseală. În mod normal corpul absoarbe lichid din sânge sau alte țesuturi ale organismului. Dar în momentul în care organismul este deshidratat, acesta nu mai poate asigura necesarul de lichid pentru ca sângele să circule normal, pacientul poate intra în acest caz în stare de șoc, o stare care poate amenința viața. Deshidratarea poate apărea la orice vârstă dar este foarte grava în cazul nou născuților, copiilor și vârstnicilor.

Cele mai comune semne ale deshidratării sunt senzația puternică de sete, oboseală, dureri de cap, urină concentrată, piele și mucoase uscate. Orice persoană, de la copil, la bătrân, este predispusă deshidratării.

Iată cum poți preveni deshidratarea.
1. Bea multă apă. Vara, când temperaturile sunt ridicate, este foarte indicat să ai iei mereu cu tine o sticlă de apă, indiferent unde mergi. a da un plus de savoare apei, poţi stoarce puţin suc de lămâie sau de portocală.
2. Evită băuturile alcoolice. Alcoolul te face să pierzi foarte multe săruri minerale și apă. O bere nu ar fi o problemă mare... Dacă ieși în oraș cu prietenii, comandă apă plată cu lămâie.
3. Mănâncă legume și fructe bogate în apă. Pepene roșu și galben, piersici, nectarine, mere, grapefruit, vinete, dovlecei, suc de roșii, ardei gras, castravete, salată verde, țelină, broccoli
Toate acestea conțin vitamine și minerale care contribuie la menținerea sănătății.
Și supa de pui este puternic hidratantă, în timp ce iaurtul degresat conține electroliți ce te ajută să-ți energizezi organismul.
4. Evită să ieşi din casă în miezul zilei. Cele mai propice perioade pentru o plimbare sunt dimineaţa devreme sau seara foarte târziu.
5. Fă un program de pauză de apă. Chiar dacă pare că nu îți este sete, ar trebui să-ți faci un program de băut apă.
6. Evită cafeina. Atenţie la sucurile care conţin cafeină, chiar şi la cele gen "ice tea". Cafeina este diuretică şi accentuează fenomenul de deshidratare. Mai mult, pot masca simptomele de deshidratare şi nu poţi lua la timp măsurile necesare.

Back To Top