Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 4 noiembrie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care investim multă voință, ne preocupă sănătatea, ne punem la muncă forța și vigoarea, dorim să ne reconectăm cu noi înșine și dăm dovadă de mare deschidere față de cei din jur.
• Uruz este runa vitalității, a însănătoșirii și a dinamismului fizic, care astăzi ne atrage atenția că a venit momentul să ne concentrăm pe propria sănătate, să ne îngrijim de trupul nostru și să devenim mai conștienți de importanța instinctelor care ne determină să facem anumite acțiuni.
• Runa Mannaz reprezintă omul, umanitatea, interdepenedența cu societatea și modul în care ne influențează gândirea socială.

Runa Uruz reprezintă, în sens ezoteric, energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu zeul Odin. Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, în sensul că este pură, este elementul focului primar. Astăzi, runa arată că ar fi cazul să ne concentrăm mai mult pe propria sănătate pentru că avem mari șanse de însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, ieșirea din sărăcie ca urmare a voinței de mai bine. Înclinația noastră spre libertate, spre expansiune, forța cu care abordăm provocările, fermitatea, vitalitatea, ridicarea condiției sociale ne preocupă.

 CITEȘTE ȘI: „IMPERFECT”: MUZICĂ ȘI EMOȚIE CU RADU ARNĂUTU, LA FILARMONICA PLOIEȘTI

Este urmată de runa Mannaz, simbol al omenirii în general și al omului în special. Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Runa reprezintă omul cu bune și cu rele, în ansamblul său, și ne îndeamnă să fim sinceri cu noi înșine și corecți cu cei din jurul nostru, doar astfel vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute. Astăzi, runa Mannaz ne anunță că putem beneficia de sprijin direct, sincer și dezinteresat, avem oportunitatea de a primi un sfat onest, susținere morală și materială, cooperările și colaborările sunt benefice.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune astăzi că putem ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață dacă avem grijă în primul rând de sănătatea noastră, dacă acționăm energic și dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile. Runa Magica ne pune în gardă împotriva slăbiciunilor și defectelor noastre. A venit momentul să ne uităm în propria curte, să ne analizăm defectele și să lucrăm asupra lor. Este o zi în care evităm egoismul și ne stăpânim tendința de a-i critica pe cei din jurul nostru. Ne exprimăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea.

CITEȘTE ȘI: CIRCULAȚIA PE TRANSFĂGĂRĂȘAN ȘI TRANSALPINA VA FI ÎNCHISĂ, DIN CAUZA CONDIȚIILLOR METEO

Back To Top