Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care energia Yin, feminină, misterioasă, profundă, fertilă are consecințe pozitive asupra înțelegerii noastre, revelații, înțelegeri, conștientizări sunt potențate.
• Berkana reprezintă feminitatea, principiul matern, potențialul nostru de creștere, dar și senzualitatea feminină, blândețea, toleranța, misterele feminine, apariția a ceva nou.
• Runa Kenaz este simbolul focului, iluminarea, clarificarea, studiul, inițierea, cunoașterea.

Runa Berkana reprezintă simbolul conceperii și prosperității, principiul feminin cu toate valențele și ipostazele sale, nașterea, fertilitatea feminină, maternitatea, senzualitatea și misterele feminine. Berkana exprimă posibilitatea materializării unui rezultat, atinsă în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou sau a unui scop nobil. Astăzi, runa Berkana ne arată că forța noastră și prosperitatea izvorăsc dintr-o atitudine blândă, feminină, relațiile noastre sunt hrănite prin frumusețe.

 CITEȘTE ȘI: „PRAHOVA DE IERI ŞI DE AZI”. CĂRȚI POȘTALE DINTR-O COLECȚIE PRIVATĂ VOR FI EXPUSE, DE MIERCURI, LA MUZEUL "ION LUCA CARAGIALE"

Este urmată de runa Kenaz, simbol al focului și al căldurii inimii, alături de care ne inspiră în relații pline de flăcări și pasiune, dar ne arată și activarea potențialului nostru de a înțelege, de a conștientiza anumite situații. Kenaz reprezintă iluminarea, învățarea, cunoașterea, revelația, vederea interioară, clarificarea, creativitatea, inspirația. Este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Kenaz ne arată că, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, avem parte de protecție divină, apare o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. Kenaz semnifică posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, alteori poate căpăta semnificația de act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate, noroc, era un semn al victoriei, creativității, luminii, energiei, poftei de viață.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă astăzi împotriva anxietății. Nu încercăm să grăbim evenimentele și nu disperăm, pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare. Răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes. Încercăm să ne păstrăm limpezimea și individualitatea, ne ferim de persoanele ale căror interese nu sunt clare. Runa Magica ne sfătuiește astăzi să avem încredere în puterea blândeții care ne va asigura relații armonioase, atmosferă pozitivă și conștientizări.

CITEȘTE ȘI: PROGNOZA PÂNĂ LA JUMĂTATEA LUNII DECEMBRIE. TEMPERATURI PESTE VALORILE NORMALE, ÎN MAI MULTE REGIUNI

Back To Top