Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele din weekend ne predispun la o mare agitație psiho-emoțională, avem nevoie de răbdare și stăpânire de sine în fața transformărilor profunde prin care trecem și care ne obligă să renunțăm la ceea ce ne face rău.
• Energiile sunt puternice, zguduitoare, impulsive, în schimb ne ajută să ne desprindem de atașamente nocive, iar dacă le facem față cu profunzime, avem parte de revelații, înțelegeri, conștientizări, creativitate și inspirație deosebite.
• Astro vibrația acestor zile ne dă tendința de a ne proteja sentimental, însă vom avea nevoie să gestionăm izbucnirile și să acționăm cu diplomație mai ales cu persoanele care ne dau sfaturi care nu le-au fost cerute. Să aflăm cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Parteneriatele sunt puse sub lupă în aceste zile, nu pune la suflet absolut orice se petrece sau ce spun cei din jur, astro susținere pentru inspirație, creativitate, conturarea unor proiecte frumoase pe termen lung, ai încredere în tine și în oportunități.
Taur – Numeroase responsabilități de rutină care îți ocupă tot timpul, astro atenționare de a-ți controla eforturile și mai ales atenție la alimentație pentru că, în aceste zile, multe dintre emoții se vor somatiza în probleme ale sistemului digestiv, fii diplomat în parteneriate.
Gemeni – Astro conjuncturi care te pun față în față cu oportunități de distracție alături de persoane dragi, concentrează-te pe hobby-uri pentru că ele îți pot aduce beneficii și conștientizări, evită excesele și fii foarte atent cu sănătatea ta.
Rac – Finalul de săptămână îți aduce clipe plăcute alături de familie, astro susținere pentru planuri de îmbunătățire sau înfrumusețare a casei, împărtășește cu cei dragi ideile tale și fii deschis la sugestiile lor pentru a crea proiecte comune, care vă vor bucura sufletește.

 CITEȘTE ȘI: „PRAHOVA DE IERI ŞI DE AZI”. CĂRȚI POȘTALE DINTR-O COLECȚIE PRIVATĂ VOR FI EXPUSE, DE MIERCURI, LA MUZEUL "ION LUCA CARAGIALE"

Leu – Călătorii la final de săpămână, astro atenționare de a nu pune la suflet tot ce afli astăzi pentru că toată lumea trece printr-o perioadă în care se răzgândește după cum bate vântul emoțiilor, mai bine bucură-te de atmosfera pozitivă pe care o poți construi în familie.
Fecioară – Astro conjuncturi cu un mare potențial de risipă, cumpărături, cheltuieli, abține-te de la mofturi și calculează bine banii, așa cum faci de obicei, există risc de a achiziționa obiecte care în realitate nu-ți plac ori care au defecte ascunse.
Balanță – Tornada de emoții din aceste zile te obosește, treci prin stări de spirit fluctuante și îți gestionezi cu greu cheful sau lipsa de chef, astro recomandare de a deschide un jurnal sau de a te concentra pe activități terapeutice, de relaxare, evită discuțiile în contradictoriu.
Scorpion – Weekendul îți aduce emoții și tensiuni interioare pe care cei din jur nu le acceptă ușor, fluctuațiile de energie vitală te influențează profund, dar primești astro susținere pentru inspirație, creativitate, înțelegeri la nivel profund ale firii umane, sănătatea ar trebui să fie prioritatea ta.
Săgetător – Ai o perioadă cu multe întâlniri plăcute cu prietenii, importantă este atitudinea ta de a nu genera controverse, astro atenționare de a evita deciziile impotante, promisiunile, angajamentele față de cei din jur pentru că urmează o perioadă de schimbări și nu te vei putea ține de cuvânt.
Capricorn – Evenimente cu multă lume, prieteni vechi, dialoguri multiple și un mare potențial de a afla diverse aspecte ascunse publicului, astro susținere pentru o bună imagine în ochii celorlalți.
Vărsător – Noutăți de la drumuri lungi, dar fii atent, evită să ai încredere în toate veștile pentru că multe dintre ele sunt superficiale sau se vor schimba în perioada următoare, astro recomandare de a fi prudent, documentează-te înainte de a face aprecieri despre unele situații.
Pești – Achitări de restanțe și datorii în această perioadă, astro susținere pentru clarificarea și gestionarea bugetului, nu neglija nevoia de a ieși în lume, de a discuta cu prietenii pentru că primești energii potrivite pentru dialoguri elevate, activități culturale sau plăcute structurii tale sufletești.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 11 NOIEMBRIE: BERKANA ȘI KENAZ – REVELAȚII

 

Back To Top