Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care ne manifestăm generozitatea, parteneriatele sunt favorizate, primim sprijin în scopurile noastre, avem inspirație și entuziasm.
• Gebo este runa darului care aduce bucurie sufletească.
• Runa Algiz este cel mai puternic simbol de protecție, care ne indică ajutor exterior și divin.

Runa Gebo simbolizează darurile, cadourile, uniunea fizică și sufletească, parteneriatele, relațiile afective, lecția de a dărui și de a primi. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune. Astăzi, Algiz ne arată relații armonioase, loialitate, carismă, extaz, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine, urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială. Totuși, runa ne aduce și un avertisment: este momentul să ne supraveghem cheltuielile pentru că putem deveni risipitori.

 CITEȘTE ȘI: SPECTACOL ȘI ELEGANȚĂ ÎN NATURĂ: ÎNTRECERI ECVESTRE LA FERMA HOMORÂCIU

Este urmată de Algiz, cea mai puternică rună de protecție. Runa Algiz ne arată noroc, un suflu nou în viața noastră, o șansă providentială. Apariția runei constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență. Runa mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Vom fi avertizați la timp asupra unor posibile sacrificii în folosul altora și vom primi atenționări în fața unor oferte aparent atrăgătoare sau a unor persoane rău-intenționate. Runa Algiz ne mai arată protecție divină, inspirație, entuziasm, transformare, începerea unei noi activități, dar și riscul de manipulare prin sugestie.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește astăzi să ne ascultăm vocea interioară. Ne gândim mai întâi la cei dragi și apoi la interesele personale, succesul nostru depinde de modul în care avem grijă de cei apropiați. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare. Runa Magica ne îndeamnă să ținem cont de sfaturile dezinteresate pe care ni le dau cei mai experimentați, dar trecem totul prin filtrul rațiunii proprii ca să ieșim cu bine din situații încurcate.

CITEȘTE ȘI: DOI ELEVI SUNT OBLIGAȚI SĂ-I PLĂTEASCĂ DAUNE MORALE DE 30.000 DE LEI UNEI PROFESOARE PE CARE AU BATJOCORIT-O ÎN MEDIUL ONLINE

 

Back To Top