Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cosmo Cronici Dumitru Prunariu cosmonaut Alexandru Mironov
Categorie: Timp liber

 

• În perioada 17-18 noiembrie, Palatul Culturii din Ploiești va deveni locul de întâlnire a iubitorilor de astronautică și science fiction.
• În cadrul evenimentului Cosmo Cronici, publicul va avea ocazia să discute temele preferate cu doi dintre cei mai cunsocuți specialiști în domeniu: generalul locotenent Dumitru Prunariu și scriitorul Alexandru Mironov.

„CosmoCronici” a apărut ca urmare a pasiunii pentru literatura science fiction și pentru astronautică, două domenii care au făcut oamenii să viseze la lumi mai bune, mai frumoase și mai evoluate. Evenimentul este organizat de către Asociația Cultural Educativã pentru Protejarea și Promovarea Patrimoniului Tehnic, Științific și Istoric „Suntem România!”.

 CITEȘTE ȘI: TEATRUL „TOMA CARAGIU” NE PROPUNE O NOUĂ SĂPTĂMÂNĂ ANTRENANTĂ

Timp de două zile, general-locotenent cosmonaut Dumitru Prunariu și scriitorul Alexandru Mironov vor sta de vorbă cu iubitorii acestor domenii și vor împărtăși celor interesați din experiența lor și fascinația pentru spațiile din afara planetei Pământ.

Vineri, de la ora 12.00, și sâmbătă, de la ora 15.00, general-locotenent cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu va susține prelegeri despre astronautică și lumea fascinantă a spațiului cosmic.

Scriitorul Alexandru Mironov se va întâlni cu publicul și va susține două prelegeri cu tema „Știință și imaginație”, vineri, de la ora 16.00, și sâmbătă, de la ora 12.00.

În vizita de pregătire a evenimentului, g-ral cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu a transmis un mesaj pasionaților care intenționează să participle la ingenioasa manifestare.

„Cosmosul este cel mai îndepărtat spațiu la care visăm și pe care încercăm să îl atingem și să îl cunoaștem. Pentru mulți, visele s-au transformat în realitate și cu tehnologii tot mai performante au ajuns să pătrundă milioane de ani lumină în profunzimea lui, sau, mult mai aproape, chiar să îl atingă fizic. Sunt printre puținii norocoși ai planetei care au ajuns fizic în spațiul cosmic și care au constatat acolo cât de fascinant este și cât de multe mai avem de aflat despre el. Vă doresc ca, în viitor, să ajungeți și voi să vă numărați printre norocoșii planetei și să vă transformați visele legate de investigarea cosmosului în realitate!
Mă adresez de data aceasta în special participanților la o manifestare prahoveană care tinde să devină tradiție, organizată cu mult suflet și pasiune la Ploiești de Asociația "Suntem România!" împreună cu autoritățile locale”, a transmis cosmonautul. 

CITEȘTE ȘI: LANSARE DE CARTE: „A FI RELIGIOS ȘI A FI CREȘTIN. O PERSPECTIVĂ DUHOVNICEASCĂ”, UN NOU VOLUM AL JURNALISTULUI FLORIN MANOLE

Back To Top