Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele acestor zile ne îndeamnă către autoevaluări, ne oferă oportunități către socializare, vrem să ne simțim bine în cadrul evenimenelor care implică multă lume, ne confruntăm cu unele comportamente ciudate, rebele, însă evităm bârfele și mai ales confesiunile despre planurile și sentimentele noastre.
• Energiile zilei ne predispun la analize interioare, conștientizări ale lucrurilor mai puțin plăcute despre noi, dar ne și amplifică ego-ul, orgoliile, tendința de control și răzbunare.
• Astro vibrația zilei ne dă tendința spre o tristețe cauzată de lipsa de pasiune, punem greu în practică lucrurile pe care le avem de făcut și mentalul nostru este obosit. Să vedem cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Socializare și multe dialoguri pe teme profesioinale, în acest weekend, astro atenționare de a fi prudent și nu divulga intențiile sau proiectele personale în care ești implicat, mulți interlocutori nu îți sunt prieteni.
Taur – Întâlniri cu multă lume, în aceste zile, ai energie, farmec, însă și tendința de a riposta la tot ce spun cei din jur, astro recomandare de diplomație pentru că dea depinde imaginea ta în ochii celorlalți.
Gemeni – Ești atras de teme profunde, folosofice, vrei să te întâlnești cu oameni bine instruiți, astro susținere pentru activități de învățare, cursuri, fii atent la ce se discută și vorbește mai puțin.
Rac – Te preocupă intens banii, veniturile din muncă, ai multe idei despre cum să valorifici bunurile pe care le deții, astro sfat de a asculta și opinia celor implicați în proiectele tale, evită deciziile importante în aceaste zile.

 CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 20-26 NOIEMBRIE INGWAZ ȘI KENAZ - SACRIFICII ȘI NERĂBDARE

Leu – Astro energii care te susțin puternic în relații, parteneriatele personale și profesionale, poți pune bazele unor noi colaborări, dar totul depinde de modul în care percepi tu responsabilitățile și respectul reciproc.
Fecioară – Ești pus pe treabă, la finalul acestei săptămâni, vrei să faci totul în casă și să rezolvi toate restanțele rămase în gospodărie, astro recomandare de a cere și ajutorul celor dragi chiar dacă ai impresia că te încurcă.
Balanță – Este o perioadă în care nostalgia, tristețea, sentimentele și emoțiile legate de trecut revin în atenția ta, astro susținere pentru întâlniri plăcute, socializare, dar evită sub orice formă bârfele și mai ales confesiunile.
Scorpion – Zile excelente pentru dialoguri în familie, rezolvarea de treburi gospodărești, drumuri scurte, astro atenționare de a evita să rezolvi tu treburile altora pentru că nu vor fi apreciate și riști să îți pierzi energia spre folosul lor.
Săgetător – Proiecte care implică deplasările, atenția ta este îndreptată asupra banilor, astro tendință de a pune prea mare accent pe partea materială a vieții, ceea ce îți dă un sentiment de nesiguranță, astro susținere pentru dialoguri și informații noi, valoroase.
Capricorn – Cheltuielile și bugetul sunt în lumina reflectoarelor tale, în acest weekend, sunt astro predispoziții către risipă, vrei să faci cumpărături pentru cei dragi și să achiziționezi bunuri pentru casă, fii prudent.
Vărsător – Două zile pline de energie și de o mare dorință de socializare, dar și tendința de a epata, astro sfat de a fi prudent și de a înceta să dai sfaturi dacă nu ți se cer, mai bine ocupă-te de nevoile tale materiale și sufletești, detașează-te de cei care nu îți văd decât defectele.
Pești – Ai o perioadă în care ar trebui să acorzi maximă atenție odihnei și nevoilor personale pentru că ai ajuns la epuizare și sănătatea îți este pusă în pericol, astro momente favorabile pentru activități discrete, evită deciziile pripite și conflictele de orice fel.

CITEȘTE ȘI: PROGNOZA DE WEEKEND. COD GALBEN ȘI COD PORTOCALIU DE VÂNT, NINSORI ȘI VISCOL, PÂNĂ DUMINICĂ DIMINEAȚĂ

Back To Top