Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 20-26 noiembrie 23
Categorie: Timp liber

• Runa Magica ne anunță o săptămână în care potențialul nostru de creștere întâmpină obstacole din cauza iluziilor, a sacrificiilor pe care le facem pentru alții și a nerăbdării.
• Ingwaz reprezintă dezvoltarea, sămânța plantată în sol fertil care crește în ritm propriu, dar pentru care forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce drame.
• Runa Kenaz, care simbolizează focul și căldura inimii, ne indică avertizează în această săptămână asupra unor schimbări frustrante, a unor parteneri neloiali, oferte și asocieri care trebuie refuzate.

Runa Ingwaz reprezintă creativitatea și productivitatea, stabilitatea, echilibrul, evoluția, legătură cu glia, piatra de hotar, sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start. Astăzi, runa Ingwaz ne atenționează asupra unor iluzii, a riscului de anxietate, singurătate și tristețe. Nerăbdarea, tendința de a sări peste detalii sau etape, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor ne duce la eșecuri.

CITEȘTE ȘI: BNR LANSEAZĂ O MONEDĂ, CU TEMA 100 DE ANI DE LA NAȘTEREA MONICĂI LOVINESCU

Este urmată de runa Kenaz, simbol al focului și al căldurii inimii, semn de inspirație, învățare, iluminare, conștientizări, înțelegeri. Pentru săptămâna care urmează, Kenaz ne atenționează asupra riscurilor de încheiere nefavorabilă a unei acțiuni, un final nedorit, niște schimbări frustrante, oferte sau asocieri dubioasă care trebuie refuzate. Putem face sacrificii materiale pentru cei apropiați, eforturile noastre sunt numai în beneficiul celorlalți, putem fi chiar induși în eroare de falși prieteni și putem ajunge țapul ispășitor pentru greșelile acestora.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, în această săptămână, împotriva unei tendințe de încăpățânare. Situațiile și sentimentele nu sunt „bătute în cuie”, ne putem înșela sau putem să ne izbim de neînțelegerea celor din jur. Runa Magica ne sfătuiește să ne ferim de iluzii, evităm dezvăluirile și încercăm să fim cât mai realiști.

CITEȘTE ȘI: ING ANUNȚĂ CĂ, DE ANUL VIITOR, VA ACTUALIZA DATELE FĂRĂ ASISTENȚA CLIENȚILOR

Back To Top