Mod de preparare: Piersicile se spală, se taie jumătăţi şi se scot sâmburii. Se prepară un sirop din apă şi zahăr. Se pune la fiert, după care se adaugă piersicile şi se lasă să dea în clocote. După câteva clocote, se scot piersicile, siropul se lasă sş fiarbă până se îngroaşă bine, se adaugă vinul şi se toarnă peste piersici. Se lasă să se răcescă şi se dă la rece cateva ore.
Categorie: Timp liber
Drink and food: Salată de piersici
- Scris de Ana Maria Popescu
Mod de preparare: Piersicile se spală, se taie jumătăţi şi se scot sâmburii. Se prepară un sirop din apă şi zahăr. Se pune la fiert, după care se adaugă piersicile şi se lasă să dea în clocote. După câteva clocote, se scot piersicile, siropul se lasă sş fiarbă până se îngroaşă bine, se adaugă vinul şi se toarnă peste piersici. Se lasă să se răcescă şi se dă la rece cateva ore.