Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
costum_de_baieCe costum de baie porţi anul acesta? Vara 2012 este plină de culori, imprimeuri, materiale lucioase – paiete sau saten - şi modele retro.
La capitolul imprimeuri vara 2012 este foarte bogată: imprimeurile forale sunt cele mai potrivite pentru costumele din doua piese . Un alt imprimeu care nu se va demoda niciodată este cel animal print. Imprimeurile tribale şi geometrice s-au regăsit în tendinţele sezonului primăvară-vară 2012, deci nu este de mirare că ele se regăsesc şi pe costumele de baie.
Culorile acestei veri sunt corai (persică, culoarea somonului), fucsia pentru un corp déjà bronzat, albastru cobalt şi bleu ciel, verde citric şi portocaliu asemenea soarelui la apus şi nu în ultimul rând albul sau negrul.
În ceea ce priveşte modelele ca noutate este de menţionat costumul de baie cu un umăr. Pe locul al doilea s-ar putea menţiona costumele de baie cu aplicaţii şi tăieturi îndrăzneţe, ce unesc sutienul de slip. Evident nu este pe ultimul loc nici costumul de baie retro, cu sutien pin-un şi slip cu talie înaltă, accesorizate cu volănaşe.
Cât despre costumele de baie dintr-o singură bucată, moda verii 2012 apune că foarte elegante sunt cele într-o singură culoare cu accesorii metalizate.
Back To Top