Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
aer_conditionatAparatul de aer condiţionat este aproape indispensabil în ziua de azi. Văzut mai mult ca o necesitate, decât ca un moft, aerul condiţionat face ca atmosfera să fie respirabilă, acasă şi nu numai. Din pacate şi aerul condiţionat poate provoca anumite boli sau le poate agrava pe cele pe care le ai deja.

Iată care sunt cele mai frecvente afecţiuni cauzate de expunerea la aerul condiţionat.

Durerea de cap - se explică foarte simplu, prin trecerea brusca de la temperatura ridicată de afară, la temperatura răcoroasă din încăpere. Te poţi alege şi cu dureri lombare şi la nivelul cefei. Trebuia să ai grijă ca aerul condiţionat să nu sufle aer rece fix în direcţia ta. De asemenea ai putea să laşi aerul condiţionat pornit când nu eşti în cameră şi să îl opreşti imediat ce intri.

Ochii uscaţi - Un aparat de aer condiţionat setat la temperaturi joase, care bate fix spre tine, poate provoca uscarea ochilor.
De asemenea aerul condiţionat poate accentua afecţiuni oculare, cum ar fi conjunctivita şi blefarita şi poate cauza probleme persoanelor care poartă lentile de contact.
Poţi amplasa în încăperile cu aer condiţionat câte un umidificator.

Afecţiuni respiratorii - Este foarte important să te interesezi cum trebuie să cureţi filtrele. Aparatul de aer conditionat poate devein un loc prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor, a viruşilor şi a altor patogeni. Toţi aceştia pot provoca afecţiuni respiratorii. Cea mai periculoasă bacterie, Legionella, poate cauza de la simple viroze până la pneumonii şi chiar stop cardio respirator.
Aceste boli sunt posibile din cauza temperaturii mult prea scăzute setată pe aparat. Dacă afară sunt 35 grade Celsius, nu este indicat ca temperatura din cameră să ajungă la doar 16 grade Celsius. Poate fi foarte periculos, pentru că organismul nu suportă o diferenţă atât de mare de temperatură. Temperatura ideală dată de aparatul de aer condiţionat ar trebui să se titueze intre 21 şi 25 de grade Celsius. Profită de beneficiile aparatului de aer condiţionat fără să faci abuz de el!
Back To Top