Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bazarul copiilor
Categorie: Timp liber

 

• O nouă ediție Bazarul Copiilor are loc pe 25 mai, la Sala Sporturilor din Ploiești.
• Evenimentul începe în jurul orei 10.00 și va dura patru ore, anunță organizatorii, Cristina Toma Cochinescu și Mădălina Corciu.
• Bazarul copiilor are loc de două ori pe an, primăvara și toamna, fiind deja o tradiție la Ploiești.

La Ploieşti, în parcul de la Sala Sporturilor „Olimpia”, cea de-a 26-a ediţie a „Bazarului Copiilor”, își așteaptă participanții cu jucării, cărți, hăinuţe și tot ce cred ei că pot vinde altor copii și chiar părinților. Este un eveniment la care cei mici au ocazia să cunoască valoarea banilor, să înțeleagă mecanismul comerțului, să negocieze, dar mai ales să se joace și să socializeze.

„Vă anunțăm cu bucurie ca Ediția a XXVI-a de primăvară a Bazarului Copiilor se apropie! Bazarul va aduna în același loc peste 700 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.
Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.).
Invităm toti micii vânzători și voluntarii să ridice diplomele de participare/voluntariat de la masa organizatorilor, oricând pe parcursul desfășurării evenimentului.
Atragem atenția părinților că fumatul este interzis în zona unde copiii își expun lucrurile spre vânzare.
De asemenea, este interzisă comercializarea băuturilor și produselor alimentare de orice natură fără acordul expres al organizatorilor.
Vă informăm că Bazarul Copiilor este marcă înregistrată. Folosirea denumirii de către persoanele neautorizate în scop comercial, publicitar, strângere de fonduri sau de altă natură decat aceea de a face public acest eveniment este strict interzisă și se supune rigorilor legii.
Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să urmați recomandările voluntarilor prezenți la eveniment.
Vă așteptăm cu veselie!”, titrează organizatorii.

Evenimentul AICI.

 

Back To Top