Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 227 mai - 2 iunie 24
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o săptămână intensă, în care ne confruntăm cu neînțelegerea unor situații, posibile nedreptăți și sacrificii în folosul altora.
• Kenaz este runa focului, a învățării, pasiunii și înțelegerii, care, de această dată, ne avertizează asupra eforturilor în folosul celor din jur, falși prieteni și oferte înșelătoare.
• Runa Tyr, a luptei pentru dreptate, ne atrage atenția asupra sacrificiilor pe care le vom face, asupra riscului de nedreptate și a gândurilor sterile care ne consumă energia.

Runa Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Totuși, pentru această săptămână, Kenaz ne aduce mai multe avertismente. Putem face sacrificii materiale pentru cei apropiați, eforturile noastre sunt numai în beneficiul celorlalți, putem fi duși în eroare de falși prieteni și ajunge țapul ispășitor pentru greșelile acestora. Ofertele care ne vin în aceste zile sau asocierile sunt neclare și trebuie refuzate. Totuși, în cazul unei implicări în afaceri riscante, avem sprijinul divinității pentru a deturna cursul evenimentelor în propriul avantaj.

CITEȘTE ȘI: TROFEUL „VOCEA PRAHOVEI” A AJUNS LA TULCEA

Este urmată de Tyr, runa luptei pentru dreptate, a obligațiilor, disciplinei, responsabilității, autosacrificiului, curajului și conflictului. Runa reprezintă toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a justiție, Tyr ne indică, pentru săptămâna aceasta, „întunericul dinaintea zorilor”, lipsa de idei, gândurile sterile, problemele emoționale sau pasiunile iluzorii. Este o perioadă în care vom fi obligați să ne acordăm un respiro, altfel vom claca în fața dificultăților, încurcați în analize și amănunte fără sfârșit. Este nevoie să ne detașăm de îngrijorări inutile și să ne îndreptăm eforturile doar către interesul personal.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne recomandă, pentru această săptămână, să avem încredere în intuiția noastră, mai ales în ceea ce privește prietenii și investițiile. Este o săptămână numai bună pentru a ne concentra pe studiu și a observa cauzele anxietății și ale depresiilor. Runa Magica ne sfătuiește să ne temperăm entuziasmul excesiv și nerăbdarea. Nu tragem cu toate tunurile, nu sărim peste etape. Încercăm să fim mai destinși și să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal.

CITEȘTE ȘI: ASTRO ACTUALITATEA DE WEEKEND: 25-26 MAI: SENSIBILITATE

Back To Top