Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
home_spa_1Nu trebuie să mergi neaparat la SPA pentru o baie relaxantă. Ai nevoie de puţin timp liber şi o cadă spaţioasă. Adaugă ingredientele potrivite şi gata centru SPA!
Relaxantă şi revigorantă o baie ca la carte este remediul excelent după o zi stresantă.
Cada plină cu apă caldă în care adaugi infuzii de plante, sare de mare sau uleiuri esenţiale este cea mai bună metodă de acasă pentru a combate stresul, insomnia, nervozitatea, durerile fizice, toxinele, iritatiile pielii sau aspectul tern al pielii.

Băile cu infuzii de plante
Pentru o baie relaxantă, care tonifiază pielea, plantele vin în ajutor: uscate, proaspete sau sub formă de infuzie concentrată.

Plantele proaspete se pun într-un săculeţ de tifon, circa 200-250 de grame de plante, atârnă săculeţul de robinet, astfel încât apa care umple cada să treacă mai întâi prin săculeţul cu plante. Pentru infuzia concentrata, fierbe 500 ml de apă, apoi pune peste ea 6-7 linguriţe de plante. Acoperă vasul şi lasă să infuzeze timp de 10 minute, apoi toarnă acest amestesc în apa din cadă.

O baie cu plante nu are doar efect relaxant, ci şi terapeutic, aşa căfoarte important este să alegi plantele potrivite:
- împotriva insomniei, nervozităţii sau anxietăţii, alege infuzia de muşetel, tei sau levănţică;
- impotriva răcelii, fă o baie de 15-20 de minute în care ai adăugat infuzie din frunze de urzică şi flori de tei, plus câteva picături de ulei de pin sau eucalipt;
- împotriva durerilor (menstruale, de spate, de cap sau articulare) alege menta, florile de muşeţel, coada şoricelului sau coajă de salcie albă;
- împotriva dermatitei, eczemelor şi acneei, foloseşte coajă de stejar, tărâţe de grâu şi acele de conifere.
Back To Top