Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
home_spa_2Nu trebuie să mergi neaparat la SPA pentru o baie relaxantă. Ai nevoie de puţin timp liber şi o cadă spaţioasă. Adaugă ingredientele potrivite şi gata centru SPA!
Relaxantă şi revigorantă o baie ca la carte este remediul excelent după o zi stresantă.
Cada plină cu apă caldă în care adaugi infuzii de plante, sare de mare sau uleiuri esenţiale este cea mai bună metodă de acasă pentru a combate stresul, insomnia, nervozitatea, durerile fizice, toxinele, iritatiile pielii sau aspectul tern al pielii.

Băile cu sare marină
Băile cu sare marină (sare de mare) au o mulţime de efecte pozitive:
- alungă oboseala şi nervozitatea;
- curăţă eficient şi catifelează pielea;
- elimină toxinele;
- stimulează circulaţia sangvină;
- ajută la tratarea sindromului mâinilor şi picioarelor reci, survenit tot din cauza circulaţiei sangvine deficitare;
- calmează durerile şi tensiunile musculare.

Într-un bol mai mare pune un pahar mediu cu sare marină, 2 pahare mici cu bicarbonat de sodiu şi 2 linguriţe cu glicerină (glicerina o poţi înlocui cu ulei de măsline). Omogenizează ingredientele şi toarnă amestecul în apa din cadă, a cărei temperatură nu trebuie să depăşească 38°C. Îmbăiază-te în acest amestec aromat şi relaxant timp de 10-15 minute.
La final, fă un duş cu apă calduţă în jeturi puternice, care masează pielea şi stimulează circulaţia sângelui şi-apoi bagă-te în pat.

Băile cu uleiuri esenţiale
O baie caldă şi parfumată cu uleiuri esenţiale este tot ce iti trebuie după o zi stresantă la serviciu.
Umple cada cu apa caldă spre fierbinte şi toarna 15 picături dintr-un singur ulei esenţial sau mai puţine picaturi din 2-3 uleiuri diferite. Foarte important este să nu depăşeşti cantitatea de 15 picături la o cadă cu apă. Agită puţin apa pentru ca uleiul aromat să se difuzeze.

Iată ce uleiuri trebuie să foloseşti, in functie de nevoile corpului:
- împotriva insomniei sau stresului - uleiul din mandarin, levănţică, busuioc sau vetiver;
- împotriva gripei sau răcelii - uleiul din brad, pin, eucalipt, cimbru sau lemn de cedru;
- împotriva durerilor menstruale - uleiul din lavandă, rozmarin, grepfrut sau mesteacăn.

Pentru o relaxare completă, apelează cu încredere la beţişoare parfumate, lumânări aromate, petalele de săpun sau de flori şi pe fundal, muzică instrumentală de genul celei Buddha Bar. Înainte să te cufunzi în apă, micşorează intensitatea luminii sau stinge lumina şi rămâi cu lumina lumânărilor. Relaxare plăcută!
Back To Top