Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
ochelari_de_soare_si_forma_feteiForma feţei joacă cel mai important rol în alegerea unor ochelari de soare potriviţi. Dacă vrei să eviţi probarea a zeci de perechi de ochelari de soare, află care ţi se potrivesc în funcţie de forma feţei.

Faţa ovală
În cazul acesta poţi purta cu succes aproape orice pereche de ochelari de soare. Forma ramelor ochelarilor nu te afectează în niciun fel. Ochelarii recomandaţi trebuie să fie cel puţin la fel de laţi ca faţa ta sau chiar mai laţi. Evită ochelarii cu lentile foarte mici.

Faţa rotundă
Este important să alegi ochelari care alungesc şi subţiază faţa. Cele mai potrivite forme de rame sunt cele dreptunghiulare, cu margini rotunjite şi îngroşate în partea de sus. Alege ochelari de soare cu rame groase care au o punte între lentile bine definită şi evită-i pe cei cu lentile rotunde.

Faţa romboidă
O faţă cu pomeţi laţi şi frunte şi bărbie înguste este pusă în valoare de două tipuri de ochelari de soare: cei cu lentile ovale şi pătrate. Ochelarii cu lentile fără cadru pot fi o alegere bună, precum şi cei cu lentile "ochi de pisică".

Faţa pătrată
Pentru o frunte lată şi o mandibulă extinsă, cei mai potriviţi ochelari sunt cei cu lentile curbate, care redau echilibrul proporţiilor feţei. Ramele ovale, rotunde sau cele "ochi de pisică" sunt la fel de potrivite, alături de ramele care au lăţimea mai mare decât înălţimea.

Faţa dreptunghiulară
În cazul feţei alungite, cu lungimea mai mare decât lăţimea şi linii drepte, ochelarii de soare cei mai potriviţi sunt cei care sunt mai înguşti decât faţa, cu forme de lentile ovale sau rotunde. De asemenea, trebuie neapărat să aibă şi o punte între lentile cât mai joasă.

Faţa triunghiulară (cu baza superioară)
Un chip cu mandibulă îngustă şi fruntea lată, este pus în valoare cel mai bine de ochelarii cu lentile rotunde sau pătrate, care nu au rame mai late decât faţa. Ramele metalice, de care lentilele sunt prinse doar în partea superioară, sau doar cu şuruburi miniaturizate, sunt o altă alegere potrivită.

Faţa triunghiulară (cu baza inferioară)
Fruntea îngustă însoţită de o mandibulă lată creează un alt chip de formă triunghiulară. Pentru a echilibra proporţiile în partea de sus a feţei sunt recomandaţi ochelarii de soare cu rame detaliate, cu accente cromatice diferite. Ramele "ochi de pisică" sau cele cu detalii în partea superioară sunt recomandate pentru această formă a feţei.
Back To Top