Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
cascaveaua_2012_valea_doftanei_1_siteCea de-a 11-a ediţie a Festivalului Caşcavelei a atras sute de turişti din toată ţara. Nenumăratele sortimente de brânzeturi, pastrama, vinul şi ţuica au umplut tarabele zecilor de producători, unii dintre ei veniţi tocmai din Ardeal cu bunătăţile făcute acasă.
Turnuri de caşcavea, brânză de burduf în coajă de brad, tone de pastramă, mici şi zeci de butoaie cu ţuică, vin şi must au fost atracţiile maxime pentru cei care au participat, în aceste zile, la Festivalul Caşcavelei de la Valea Doftanei. „Preţurile sunt cele de anul trecut, nu le-am mărit pentru ca toţi clienţii să aibă posibilitatea să cumpere. Nu merge foarte bine vânzarea, dar noi sperăm ca lumea să se încumete să aleagă dintre produsele noastre tradiţionale", ne-a spus un comerciant. „Avem caşcavea la 30 de lei, pastramă la acelaşi preţ, dar şi multe sortimente de cârnaţi şi brânză. Vinul şi mustul costă 7 lei litrul, dar totul este negociabil", ne-a mai spus un alt producător.

ion_manea_valea_doftanei_siteNu au lipsit nici grătarele cu frigărui de pastramă, cu bulz şi mici, iar berea şi ţuica au curs valuri, în timp ce pe scenă evoluau formaţiile de muzică şi dansuri populare invitate.

„În aceste zile ne bucurăm de cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Caşcavelei, pe care îl regăsim numai aici, la Valea Doftanei. Este o manifestare de tradiţie atât în judeţul Prahova, cât şi la nivel naţional, prin care promovăm nu doar produsele specifice locului, cum este caşcaveaua, produs omologat OSIM din 2006, a cărui reţetă oamenii au păstrat-o secretă din străbuni, ci reamintim tuturor participanţilor la Festival de tradiţiile populare din această zonă. Anul acesta avem în jur de 30 de producători de alimente tradiţionale din localitate, dar şi producători din zonele învecinate: Moeciu, Bran, Rucăr, Câmpulung. Ne aşteptăm la o participare de sute de turişti interesaţi de produsele de aici şi suntem încântaţi să au venit deja oameni din toate colţurile ţării. Noi vom face, şi în anii viitori, tot posibilul ca acest festival să fie şi mai cunoscut", ne-a declarat primarul localităţii gazdă Valea Doftanei, Ion Manea (foto).

cascaveaua_2012_valea_doftanei_4_sitePetrecerea a ţinut până târziu în noapte, timp în care pe scenă au urcat, pe rând, soliştii invitaţi printre care Irina Loghin şi Ionuţ Dolănescu. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii de toată frumuseţea.

cascaveaua_2012_valea_doftanei_3_site„Avem în proiect ca, începând din 2013, să mai realizăm aici încă un festival, în luna mai sau iunie, când se produce transhumanţa, tot pentru promovarea obiceiurilor. Astfel, şi producătorii din Valea Doftanei au ocazia să-şi valorifice produsele, pentru mulţi dintre ei aceasta fiind singura sursă de venit", ne-a mai dezvăluit primarul.
Back To Top