Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
astenieToamna ne supune organismul la noi adaptări, atât climatice, cât alimentare.
Cum să ne menţinem energia în această perioadă a anului şi cum să prevenim astenia de toamnă? Iată câteva metode simple şi sigure de energizare.

Somnul
Pentru ca organismul să se poată regenera are nevoie de somn. Activitatea creierului în timpul somnului este foarte importantă pentru menţinerea sănătăţii psihice. Ţesuturile îşi "repară" micile dezechilibre tot în timpul somnului. Mai mult decât atât, tot in timpul somnului, dar atenţie – somnul între orele corecte 22:00 şi 05:00 – este vital pentru unele procese endocrine, astfel încât fiecare glandă din organismul nostru are bioritmul său. Unele din aceste glande îşi au maximul de funcţionalitate în timpul nopţii şi este esenţial să dormiţi la acele ore. Măcar 4 zile din săptămână să respectaţi acest program de somn.

Apa
80% din lichidele consumate zilnic trbuie să fie reprezentate de apă. Eliminaţi sucurile. Puteţi aroma apa: la o sticlă de 2 litri puneti 3 felii de măr şi două linguri de zeamăde lămâie. Aste un suc diluat, natural, foarte gustos şi plin de antioxidanţi.

Plimbarea
Toamna, când vremea este numai bună pentru plimbare şi peisajul impresionant, ar fi minunat dacă în fiecare zi v-ati găsi măcar un sfert de oră de timp liber pe care să îl alocaţi plimbării. În drum spre casă poposiţi în parc, sau ieşiţi cu prietenii – faceţi mişcare. Chiar şi o plimbare în oraş nu strică.

Alimentele energizante
Recomandăm fructe proaspete, salate de crudităţi, plăcintă cu mult dovleac. Fructele de toamnă sunt energizante şi au proprietăţi curative.

Alocă-ţi timp dimineaţa
Chiar dacă trebuie să pleci devreme de acasă, găseşte timp şi pentru tine. Trezeşte-te suficient de devreme încât să ai timp de micul dejun şi de a savura o cafea sau un ceai.

Sportul
Nimic nu se compară cu energia pe care o furnizează sportul. Fă-ţi un program de sport pe care să îl respecţi cu sfinţenie: găseşte-ţi timp, măcar de două ori pe săptămână să treci pe la sală. Poţi alege sporturi precum: fitness, dans, bicicletă, role, înot, tenis etc.

astenie_2Aeriseşte casa
Aeriseşte camerele în care stai. Acasa sau la birou, deschide fereastra şi lasă oxigenul să intre.

Bea o ceaşcă de cafea după masă
După fiecare masă, cu excepţia cinei, este indicat să bei o cana de cafea, pentru că în timpul digestiei sângele se "adună" în jurul organelor digestive şi scade fluxul sanguin de la nivelul creierului. Apare starea de somnolenţă si "lene". O cafea băută la 10 minute după masă îţi va reîncărca bateriile prin stimularea sistemului nervos, dar digestia nu îţi va fi afectată.
Back To Top