Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Durata de viață a unui fir de păr este limitată. Capul pierde în mod normal cca 100 fire/ zi. Dacă observăm o cădere excesivă timp de 3 zile fără a-l spăla, calculând 3 zile după a 2 a zi de la spălare și firul este însoțit de rădăcină, atunci se ridică problema unei cauze interne.
Căderile excesive de păr pot duce la apariția calviției (cheliei) la bărbați, iar la femei la căderi difuze.
Factorii care pot influența acest proces nedorit se pot stabili cu ajutorul analizei rădăcinii firului de păr, însoțită de proba de sânge, denumită trihogramă.

Unii din factorii care duc la căderea părului:
- hormonii
- anticoncepționalele
- alimentația
- stresul
- boala
- medicamentele
- razele solare
- fibroza (este procesul de întărire a fibrelor țesutului din jurul rădăcinii, care nu se mai alimentează, generând căderea părului)

Tratamente naturiste:

A. contra căderii părului:
2 linguri ulei de măsline + 1 gălbenuș de ou + câteva picături de lămâie (o fiolă de vitamina C care întărește părul); acestea omogenizate se aplică pe părul curat, se acoperă cu o cască de baie și se lasă să acționeze timp de 45 minute, după care se spală cu șampon;

B. contra mătreții și a căderii părului:
500 gr. praf de cedru (de la Plafar) + 2 gălbenușuri de ou (în funcție de lungimea părului) + câteva picături de lămâie.
Se aplică la rădăcina firelor de păr, se ține timp de 15 minute, iar apoi se șamponează; se repetă o dată pe săptămână / 3 ori pe lună;

C. pentru un aspect al părului mai des și mai lucios:
1 gălbenuș de ou +1/2 pahar de chefir sau sana +1 ceapă rasă fin + puțin alcool alimentar.
Se aplică pe păr și se lasă să acționeze timp de 2 ore; se șamponează și nu se usucă cu foehnul; se repetă tratamentul de 3 ori pe lună.

D. pentru păr subțire și vătămat:
balsam+ 2 linguri smântână+1/2 lingură de ulei de germeni de grâu + 1 lingură suc de lămâie.
Se omogenizează și se întinde pe părul umed după spălare, se acoperă cu o cască de baie, se lasă să acționeze timp de 15 minute și apoi se clătește; se aplică 1 dată pe săptămână.

Back To Top