Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

pateuriVă prezentăm reţeta şi modul de preparare a unor pateuri simple şi gustoase. Pentru cei care sunt tentaţi să treacă cu vederea această postare, menţionăm că pateurile cu pricina sunt de post şi sunt foarte bune atât calde cât şi reci.

Ingrediente pentru aluat:
250 ml apă
1 linguriţă zahăr
1 linguriţă sare
2 linguri ulei
25 g drojdie proaspătă
500 g făină
1 lingură mac
1 lingură susan

Ingrediente pentru umplutură:
1 ceapă mică
300 g ciuperci
sare
piper
2 linguriţe seminţe de susan
3 linguri ulei

Modul de preparare al umpluturii:
Ceapa tocată mărunt se înăbuşă în ulei şi apă în proporţii egale, până cand se înmoaie. Se adaugă ciupercile tăiate în felii subţiri şi se continuă călirea până când scade toată zeama lăsată de ciuperci. Se sărează şi se condimentează după gust, se adaugă seminţele de susan, se amestecă bine şi se opreşte focul.
Umplutura de ciuperci se lasă să se răcească.

Modul de preparare al aluatului:
Se amestecă drojdia cu zahărul, se adaugă apa călduţă, sarea, uleiul şi făina amestecată cu seminţele de mac şi susan.
Se frământă bine aluatul şi se lasă să crească până când îşi dublează volumul.
Asamblare:
Aluatul se întinde în foaie subţire şi se decupează cu cuţitul, forme pătrate. Se aşează câte o linguriţă cu umplutură în mijloc şi se aduc colţurile în mijloc, unindu-le. Se ung deasupra cu puţin ulei şi se presară cu mac.
Pateurile se pun în tava tapetată cu hârtie de copt, se mai lasă să crească încă 10 minute şi în tavă, apoi se coc timp de 20 minute.
Dacă nu este post, se pot unge la suprafaţă cu ou bătut.

Back To Top