Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

curata cu otet 2Ştiaţi că oţetul vă poate ajuta la curăţenie? Vă prezentăm câteva obiecte şi locuri din casă care pot fi curăţate cu oţet.

Faianţa şi gresia din baie
Puneţi oţet nediluat într-o sticlă cu pulverizator, luaţi o cârpî sau un burete curat şi curăţaţi faianţa şi gresia. Substantele active din oţet distrug murdăria, grăsimea, depunerile de săpun şi depunerile uşoare de calcar.
Pentru mai multă putere, amestecaţi într-o cană de oţet şi jumătate de ceaşcă de bicarbonat de sodiu. Adăugaţi amestecul într-un vas cu apă şi curăţaţi rosturile dintre plăcile de gresie şi faianţă, precum şi alte locuri în care murdăria este persistentă.

Uşa cabinei de duş
Usa cabinei de dus este predispusă la depunerile de calcar. Pulverizaţi-o cu oţet nediluat şi curăţaţi-o bine cu un burete curat. Cada şi chiuveta pot fi şi ele curăţate cu oţet.

Bateriile chiuvetelor din baie şi bucătărie
Bateriile chiuvetelor din baie şi bucătărie pot fi acoperite cu un strat de calcar, mai ales la bază. Oţetul poate curăţa zona respectivă, însă pentru aceasta trebuie să aşezaţi o cârpă înmuiată în oţet şi să o lăsaţi acolo preţ de o oră. În tot acest timp, oţetul va ataca depunerile.

Fierul de călcat
Trebuie să recunosti ca ţi s-a întâmplat cel puţin o dată să ai probleme cu fierul de călcat, mai exact să observi că elimină apă murdară sau particule mici de calcar. Există soluţii speciale pentru curăţarea fierului de călcat, dar dacă nu le ai la îndemână, poţi folosi banalul oţet. Amestecă într-un recipient părţi egale de apă şi otet, apoi toarnă lichidul în rezervorul fierului de călcat. Aşteaptă ca fierul să se încălzească, pregăteşte un material curat pe care eşti dispusă să îl sacrifici, apoi apasă butonul de aburi până la eliminarea completă a lichidului din rezervor.
Vei observa că materialul se va umple imediat de pete maronii şi calcar, semn că oţetul îşi face treaba. Umple rezervorul cu apă şi foloseşte butonul de aburi pentru a curăţa fierul de călcat de urmele de oţet.

curata cu otetJucăriile
Jucariile pentru copii sunt surse de microbi, bacterii şi murdarie. Dacă nu vrei să foloseşti produse cu substanţe chimice pentru a le curăţa, orientează-te către oţet. Toarnă oţet în apă călduţă şi curăţa jucăriile. Experţii spun că oţetul le şi dezinfectează.

Clanţele
Clanţele uşilor sunt pline de bacterii şi microbi. Pulverizează oţet pe ele, apoi şterge-le cu o cârpă uscată. Astfel, le dezinfectezi şi le cureţi de murdărie. Oţetul este eficient şi pentru curăţarea mânerelor de la uşile dulapurilor de bucătărie.

Cuptorul cu microunde
În cuptorul cu microunde pot rămâne urme de grăsime. Specialiştii spun că le poţi curăţa foarte simplu cu oţet. Umple un bol cu apă şi oţet în cantităţi egale, aşaza bolul în cuptor şi porneşte-l pentru câteva minute. Vaporii oţetului vor înmuia grăsimea şi o vor face uşor de curăţat.

Back To Top