Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

design 1Nu trebuie să fi designer pentru a putea amenaja interiorul casei tale. Trebuie doar să urmăreşti cu atenţie sfaturile specialiştilor în domeniu şi cu siguranţă te vei simţi ca un designer profesionist. A învăţa din greşelile altora este ceva absolut normal, aşa că învaţă să le eviţi, planifică totul cu minuţiozitate şi cu siguranţă vei obţine rezultate pentru care prietenii te vor invidia.

OGLINZILE sunt de multe ori subevaluate. Folosind oglinzi camerele par mult mai spaţioase. Fără oglinzi sau fără ferestre se creează senzaţia de" închis ca într-o cutie". Nu ezita: atârnă una sau două oglinzi decorative pe pereţii casei tale. Nu numai că încăperea respctivă va părea mai mare, dar vei obţine şi un surplus de strălucire prin reflexia luminii.

ÎNĂLŢIMEA LA CARE SUNT ATÂRNATE TABLOURILE
Ţine cont de cât de înalte sunt persoanele care se vor uita la ele. Dacă vor fi puse prea jos, vizitatorii vor pleca cu dureri de spate, atârnate prea sus, nici măcar nu se vor mai obosi să le admire. Modul în care aranjezi fotografiile sau tablourile infuenţează şi modul în care vor fi percepuţi pereţii. În funcţie de amplasament, ei vor părea mai înalţi sau mai scunzi. Trebuie să eviţi senzaţia că tavanul stă să îţi cadă în cap!

GRABA STRICĂ TREABA
Amenajarea locuinţei nu este o cursă contra-cronometru! Amenajarea locuinţei necesită planificare şi organizare. Grăbindu-te rişti să faci alegeri cu consecinţe neplăcute pentru armonia casei tale pe termen lung.

Unul dintre cele mai bune moduri de a îmbunătăţi aspectul interior al casei tale este este de a adăuga câteva PLANTE. Plantele ornamentale dau un sentiment de naturaleţe camerei, aerul va fi mai proaspăt, mai revigorant. Atunci când amenajezi o încăpere trebuie să iei în calcul toate cele cinci simţuri pe care le ai, când iei o decizie.

Amenajarea camerei în funcţie de ACUSTICĂ poate fi unul dintre cele mai dificile aspecte ale designului interior, dar este o decizie fundamentală pentru o cameră de distracţii.
Nu folosi multe suprafeţe tari în astfel de încăperi. Captează sunetele cu ajutorul mochetelor şi sofalelor moi. Podeaua din lemn poate arăta fantastic, dar pune şi câteva covoare.

ATENŢIE LA DIMENSIUNI
A cumpăra mobila fără a verifica dimensiunile camerei este foarte greşit. Mobila supradimensionată sufoca încăperea, o face să pară mică şi înghesuită.
Nu este nimic rău cu mobila de mari dimensiuni atunci când casa o permite.
Folosind mobilier mai mic vei deschide camera. Şi încă un sfat: ai grijă ca ceea ce cumperi să poata fi introdus pe uşă!

design 2SUPRAAGLOMERAREA
Dormitorul trebuie să reflecte starea de spirit. O încăpere supraaglomerată cu măsuţe, canapele, tabureţi pentru picioare, coşuri de hârtie sau orice altceva poate să te afecteze fără să îţi dai seama. Chiar nu trebuie să umplii orice colţişor rămas gol!
COMBINAREA CULORILOR
Cromatica încăperii nu este determinată numai de culoarea pereţilor. Nuanţele şi tentele mobilierului joacă un rol la fel de important. Cele mai multe magazine de mobilă dispun de eşantioane de culori asortate care te vor ajuta să alegi cea mai bună cromatică pentru casa ta.

ILUMINAREA
Iluminarea poate să pună în valoare sau să distrugă o idee. Nu vrei ca încăperea să fie prea strălucitoare, dar trebuie să dispui de lumină pentru a evita depresia. Există o mare varietate de sisteme de iluminare de unde să alegi, aşa că nu trebuie să îţi fie teamă să cauţi soluţii.

NU CUMPĂRA VOPSEUA ÎNAINTEA MOBILIERULUI ŞI TAPIŢERIILOR
Culoarea va fi întotdeauna una dintre cele mai importante decizii care se iau în timpul procesului de design. Nu te grăbi! Zugravirea pereţilor este cea mai îndelungată etapă, şi cea cu efect permanent. Mobilierul poate fi mutat, dar cu vopseaua este altă poveste. Trebuie să fi sigur de mobilierul şi accesoriile alese pentru cameră şi abia apoi ia bucăţi din ţesătura aleasă pentru tapiterie pentru a vedea dacă se potriveşte cu vopseaua pe care o vrei. Va fi mult mai uşor să asortezi zugrăveala cu mobilierul decât invers.

Back To Top