Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

batausi2Ai decis să ieşi puţin la plimbare, să te relaxezi şi şă îţi plimbi şi câinele în acelaşi timp? În mod normal atunci când se întâlnesc doi câini se bucură să socializeze, dar există şi posibilitatea ca o astfel de întâlnire să aibe drept rezultat o bătaie în toată regula, iar tu rişti să fi rănit. Ce poţi face în acest caz?

Încă de mic, trebuie să îţi obişnuieşti câinele cu prezenţa altor câini. Astfel nu se va speria şi nu va avea o atitudine agresivă atunci când, adult fiind, veţi merge împreună la plimbare.
Situaţiile conflictuale sunt cauzate din motive diverse, pe care ar trebui să le cunoşti pentru a putea anticipa un posibil conflict.
Dacă în mod obişnuit câinele tău este agresiv cu alţi câini, consultă un veterinar pentru a determina sursa acestei probleme.
De cele mai multe ori un câine care nu a avut contact cu alţi câini în perioada de creştere, sau care a avut o experienţă neplăcută la întâlnirea cu alt câine, are tendinţa de a fi agresiv sau defensiv la orice întâlnire cu un alt câine. Câinii care se comportă în acest fel au nevoie de un dresaj special.
Atunci ând te plimbi cu câinele în lesă, evită parcurile în care există mulţi câini şi mai ales zonele în care se află câini fără stăpân. Un câine în lesă poate părea defensiv sau anxios, provocând o reacţie agresivă din partea celorlalţi câini.
batausi 3Dacă întâlnirea câinelui tău cu un alt câine îţi provoacă o stare de nervozitate, încearcă să îţi menţii calmul. Atunci când te apropii de un alt câine încearcă să pari bucuros de întâlnirea celor doi, fiind pregătit(ă) pentru un posibil conflict. Lasă-i câinelui tău suficient spaţiu, slăbind lesa, pentru a se putea apropia de celălalt câine şi a se studia unul pe celălalt în voie.
Aşa cum spuneam, oricând poate să apară un conflict. Uneori se poate rezolva repede, câinii mârâie îşi arată colţii şi trec mai departe, unul pe lângă altul, fără a se lua la bătaie.

Dacă situaţia este atât de gravă şi trebuie să îi desparţi pe „bătăuşi" sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoşti.
- Nu trebuie să te bagi între câini, pentru că rişti să fi muşcat. În special evită apropierea mâinilor de boturile câinilor.
- Încearcă să le distragi atenţia. Poţi face zgomot sau caută să îi separi cu ajutorul unor obiecte mai mari. Dacă nu are zgardă, prinde câinele de blana de după cap pentru al trage înapoi.
- Atunci când te bagi în „cearta" lor poţi deveni ţinta agresiunii lor. Situaţia ideală este atunci când este vorba de un alt câine cu stăpân şi vă puteţi ajuta unul pe celălalt, trăgând fiecare de câinele său.
- Dacă eşti singur între doi câini încearcă să îl apuci pe cel mai agresiv dintre ei de coadă şi de pielea de după cap şi trage-l înapoi. Nu trage de picioare pentru că îl poţi răni.
- Cele mai periculoase situaţii sunt cele în care diferenţa de talie dintre cei doi agresori este foarte mare. Un câine are tendinţa să fie mult mai agresiv când are de-a face cu un câine mult mai mare sau mult mai mic decât el.

Back To Top