Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

fructe cNu reuşeşti să-ţi convingi copilul să mănânce destule fructe? Încearcă să-i oferi fructele în aranjamente care să îi ia ochii.
Dacă fructele sunt aduse la masă într-o aranjare specială de aşa natură încât să fie atractive vizual, copiii vor fi mult mai dispuşi să ronţăie fructele care, dacă le-ar fi fost puse pe o farfurie, tăiate în banalele feliuţe.

Conform unui studiu, realizat pe un eşantion de peste 300 de copii, fructele cu cel mai mare succes au fost cele precum căpşunile, strugurii şi merele, aranjate spectaculos vizual, cu beţişoare pentru cocktail atractive, din cele cu paiete, sclipici şi ornamente colorate, şi apoi înfipte într-o felie de pepene roşu.
Acelasi studiu a arătat că la copii, în cazul fructelor nu funcţionează mecanismul de a stimula pofta pentru fructe prin interzicerea lor, aşa cum se întâmplă în cazul dulciurilor (când copiii îşi doresc cu atât mai mult ciocolata cu cât i-o interzici mai mult).
Specialiştii ne recomandă să fim în permanenţă creativi cu felul în care oferim copiilor fructele, fără a exagera cu creativitatea intr-o zi.
Portia zilnica de fructe pentru copiii între 4 şi 12 ani este de 1-2 căni de fructe zilnic, conform statisticilor nutriţioniştilor.
Studiile arată că nici adulţii nici copiii (care imită ce fac părinţii lor) nu mănâncă suficiente fructe. Doar 6% dintre adolescenţii cuprinşi între 12 şi 18 ani mănâncă fructe atât cât ar trebui pentru organismul lor.

Back To Top