Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

budinca de paineBudinca de pâine este un ingredient la îndemâna oricui, pentru a prepara un desert rapid, folosind o reţetă versatilă, la care se pot adăuga tot felul de ingrediente delicioase fructe, alune, sosuri dulci, siropuri care să transforme banala pâine într-o budincă absolut specială.
Pornind de la reţeta de bază şi adăugând şi un pic de imaginaţie, pe lângă celelalte ingrediente, se pot face minuni.

Ingrediente pentru reţeta de bază:
• 10 felii de pâine tăiată cubuleţe
• 60 ml de unt topit (sau margarină)
• 110 g de stafide
• 1 linguriţă de scorţişoară
• 6 ouă
• 170 g zahăr
• 2 linguriţe esenţă de vanilie
• o jumătate lingurinţă de sare
• 675 ml de lapte cald
• 1 praf de nucşoară

Mod de preparare
Încălziţi cuptorul la 190 de grade C.
Într-un bol mare, combinaţi cubuleţele de pâine, untul topit, stafidele, scorţişoara şi amestecaţi bine. Apoi transferaţi într-un vas termorezistent cu capacitatea de 2 litri.
Folosiţi acelaşi bol mare pentru a bate ouăle. Adăugaţi zahărul, vanilia şi sarea şi bateţi până ce se dizolvă zahărul. Puneţi uşor laptele cald. Turnaţi amestecul de ouă peste cuburile de pâine, presăraţi nucşoara şi puneţi deoparte 5 minute pentru a se înmuia.
Daţi la cuptor pentru 25-30 de minute sau până ce cuţitul unfipt în centrul budincii iese curat.

Back To Top