Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

2hamsteriHamsterul posedă o mulţime de caracteristici ce fac din el un excelent animal de companie: animal mic, drăgălaş, pufos, preţ acceptabil, nu are nevoie de mult spaţiu, nu emană mirosuri neplăcute (dacă cuşca este curăţată periodic) şi nu face gălăgie. El se adaptează perfect la viaţa de apartament şi preferă mai degrabă să fie admiraţi şi priviţi decât să fie atinşi.
Durata de viaţă a hamsterului este în jur de trei ani. Trebuie să supraveghezi îndeaproape sănătatea acestui animalut mic: dacă nu îi faci curat sau dacă nu îl hrăneşti corespunzător se poate îmbolnăvi.

Hamsterii sunt vegetarieni: mănâncă în general fructe, frunze verzi sau cereale. În pet-shop-uri găseşti mancare specială pentru hamsteri dar ai grijă să nu îl hrăneşti în exces. Mai trebuie să ţii cont de faptul că hamsterului îi place să aleagă între mai multe tipuri de alimente. Este deci recomandat să îi asiguri un meniu bogat şi cât mai variat.

Hamsterul este un animal care are nevoie de o toaletare frecventă. Hamsterii cu părul mai lung trebuie periaţi sau pieptănaţi în fiecare zi, ca să aibă o blană strălucitoare. Există şi pudră specială pentru toaletarea hamsterilor care îi apăra şi de purici.

Fiind nişte animale nocturne, hamsterii dorm în general toată ziua, cu câteva perioade scurte de activitate, fiind activi noaptea. Deci poţi profita de compania acestora seara!

cuscaPune în cuşca hamsterului lucruri cu care să se joace: roţi pe care să alerge, rampe pe care să se urce, mingi cu care să se joace... Să nu îl laşi prin casă pentru că ai toate şansele să nu îl mai găseşti!

Dezavantajele hamsterului ca animal de companie sunt: cutia specială care poate fi destul de scumpa, unii hamsteri nu se lasă îmblânziţi, au o durata mică de viaţă de aceea ar fi bine să alegi un hamster tânăr, nu îi place să fie mângâiat şi nu este potrivit pentru copiii foarte mici.

Trebuie să ştii că poţi alege între mai multe specii de hamsteri si anume:

Hamsterul chinezesc – are animăluţ nocturn, timid, dar foarte rapid, nu este recomandat începătorilor!
Hamsterul auriu (sirian) –animal solitar, trebuie pus singur în cuşcă.
Hamsterul pitic rusesc Campbell – poţi ţine în aceeaşi cuşcă mai multe exemplare şi poate fi activ pe timpul zilei.
Hamsterul pitic Roborovski – nu este recomandat începătorilor deoarece este foarte mic.
Hamsterul pitic rusesc alb de iarnă – poate fi ţinut în cuşcă alături de alte exemplare de hamsteri.

Back To Top