Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

aromo 1Aromoterapia este o forma de medicină alternativă, care utilizează uleiurile esenţiale obţinute din plante ca mijloc de relaxare şi ca tratament adjuvant în diverse afecţiuni. Uleiurile esenţiale sunt produse naturale 100%, obţinute din plante şi reprezintă cu totul altceva decât uleiurile parfumate ce sunt obţinute din ingrediente sintetice. Nu se poate face aromoterapie cu ajutorul uleiurilor parfumate întrucat acestea nu au calităţi terapeutice. Citiţi cu atenţie ingredientele de pe etichetele produselor destinate aromoterapiei şi alegeţ-le pe cele naturale pentru a obţine efectul dorit.

Uleiurile esenţiale pot fi utilizate în diverse moduri.
Difuzarea în aer: are ca scop dezinfectarea unei încăperi sau parfumarea acesteia pentru relaxare sau stimulare în funcţie de aroma folosită.
Inhalarea: se foloseşte pentru desfundarea căilor respiratorii, decongestionarea şi dezinfectarea lor, stimularea expectoraţiei, ajută psihicul relaxându-l, creând senzaţia de bine, ajutând organismul dacă este bolnav şi sporind efectul tratamentelor medicamentoase dacă sunt administrate.
Includerea în practicile personale: acestea se referă la baie, masaj sau îngrijirea terapeutică a pielii,.
Aceste modalitati de utilizare nu se aplică numai independent una de alta, ci le putem combina după preferinţe şi necesităţi.
Odată cu efectul lor terapeutic, uleiurile esenţiale din plante pot avea şi alte beneficii: parfumând dormitorul cu lămâie, lavandă sau mentă alungăm ţânţarii şi alte insecte nedorite.
Efectele binefăcătoare ale uleiurilor esenţiale în aromoterapie apar pe de o parte datorită stimularii creierului şi inducerii anumitor stări cu ajutorul aromelor şi pe de altă parte pătrunderii în organism a moleculelor volatile prin piele sau sistemul olfactiv.
Terapia se bazează pe efectele lor: antibacteriene, antivirale, antifungice, antiinflamatorii, antispasmotice, antisress, antioxidante şi de creştere a imunităţii.

aromo 4Uleiuri esenţiale din plante şi efectele acestora:
Uleiul de bergamotă: uşurează digestia, ajută în afecţiuni ale căilor urinare, poate fi utilizat ca adjuvant în tratarea acneei dar numai diluat în produse speciale ce pot fi aplicate pe piele.
Uleiul de piper negru: ameliorează durerile musculare şi stimulează circulaţia sângelui.
Uleiul de lămâie: are efect tonic, reconfortant, creşte imunitatea organismului.
Uleiul de eucalipt şi de mentă ajută în afecţiunile respiratorii, sinuzite, stări de gripă şi răceală.
Uleiul de garofiţă: are efect astringent, antiseptic şi diuretic.
Uleiurile de iasomie, ylang-ylang, santal şi trandafir au efect afrodisiac.
Uleiul de lavandă: are efect antiseptic, calmant şi relaxant fiind indicat cu precadere în dureri de cap, migrene, depresii.
Uleiul din arborele de ceai verde are efect antibacterian, antifungic, antiviral şi antiparazitar.

Uleiurile esenţiale naturale nu tratează boli, nu se utilizează conform unor reţete prestabilite sub formă de tratamente. La aromoterapie apelăm doar când simţim nevoia, ocazional, să ajutam fizicul şi mai ales spiritul să treacă mai uşor şi mai sigur prin starea de slăbiciune cauzată de boală.
Medicina si aromoterapia merg "mana in mana" , prima trateaza iar a doua doar grabeste momentul vindecarii.

Back To Top