Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Vă prezentăm o reţetă britanică ce-a străbătut de mult întreaga Europă ajungând şi la noi. Astăzi noi vă prezentăm reţeta acestui preparat, dar în varianta home made.fish and chips HOME MADE

Ingrediente:
8 sardine mici,
un ou,
60-80 g de făină,
1/4 pahar cu bere,
o linguriţă de unt topit,
un căţel de usturoi,
ulei pentru prăjit,
cartofi.

Mod de preparare:

Cartofii se fierb timp de 5 minute, se scurg bine se ung cu ulei şi apoi se potrivsc de sare. Amestecaţi bine, puneţi într-o tavă în care aţi pus hartie de copt, daţi la cuptor incalzit si coaceţi până se rumenesc

Peştele: sardinele se dezosează le rupeţi capul - cu mâna stângă se ţine peştele iar cu dreapta le scoateţi uşor şira spinării in aşa încât să rămână numai fileul (dar să nu se rupă cele 2 fileuri).

Aluatul pentru peşte: se amestecă făina cu gălbenuşul, untul topit şi berea, astfel încât să obţineţi o compoziţie destul de groasă la care adăugaţi albuşul bătut spumă – amestecul devine ca un aluat de clătite mai gros.
Puneţi ulei într-o tigaie, adăugaţi căţelul de usturoi necurăţat (îl ţineţi cât să îşi lase aroma – nu uitaţi de el în tigaie, se poate arde şi va strica gustul peştelui).
Tăvăliţi prin aluat fileurile şi prăjiţi în ulei până prind o culoare aurie (asemenea şniţelelor).

Back To Top