Categorie: Timp liber

aripioare de pui cu legumeUn preparat delicios, pentru seara de vineri, când nu trebuie să stăm prea mult în bucătărie, dar cu siguranţă ne adunăm cu toţii în jurul mesei...

Ingrediente:
Un kilogram aripioare de pui
Un ardei gras, roşu,
2 cartofi,
un morcov,
o ţelină, mică,
sare şi piper după gust,
ulei, 2 căni cu supă de pui, sau supă de legume.

Mod de preparare:
Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se aranjează aripioarele de pui într-un singur strat.
Se presară cu sare şi piper.
Deasupra se pun legumele: ardeiul tăiat fâşii potrivit de lungi, ţelina tăiată bucăţi subţiri, morcovul tăiat rondele şi cartofii tăiaţi cubuleţe.
Se adaugă supa de pui.
Vasul astfel pregătit se acoperă cu un capac sau cu folie se aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade, timp de 40-45 de minute.

Back To Top