Categorie: Timp liber

stil masculin 12 03 Aruncă o privire în garderoba ta: care este culoarea predominantă? Dacă majoritatea hainelor tale sunt în culori inchise (negru, gri şi marou) este momentul pentru o schimbare a stilului vestimentar. Adaugă ţinutelor tale elemente vestimentare colorate.

 

Încearcă o cămăşă colorată de culoare mai aprinsă, care să-ţi reflecte personalitatea (roşu, burgund, cărămiziu, galben ocru, verde)

Când vine vorba de bluze (tricouri sau helănci) culorile predominante din garderoba bărbaţilor sunt închise. Poţi combina o bluză în nuanţe de albastru ciel, turcoaz sau verde avocado, verde smarald sau verde jad cu o jachetă de piele în nuanţe deschise, nude.

Unei ţinute casual, în culori închise, îi poţi da o notă de personalitate cu ajutorul unui singur accesoriu: ramele de ochelari colorate.

Chiar şi atunci când porţi un pulover clasic cu guler rotund sau în "V" ori un cardingan, îţi poţi împrospăta look-ul prin alegerea unor culori vii, precum galben ocru, verde, roşu sau albastru.

Pentru o ţinută casual alege sacourile colorate. Un sacou colorat se alătură perfect unei cămăşi în carouri, unor pantaloni drepţi sau slim şi unor pantofi sport.

Back To Top