Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Perele sunt o importantă sursă de vitamina K. Bogate în apă, cu o densitate mare de substanţe nutritive şi "înţesate” de fibre, aceste fructe potolesc excelent şi setea şi foamea.

Conţin fructoză care, fiind lent absorbită de orga­nism, dă senzaţia de saţietate pentru o mai lungă perioadă de timp (spre deosebire de zahărul din dulciuri, de exemplu, care este energizant doar pe moment, fiind absorbit rapid).


În comparaţie cu alte fructe, perele au cel mai bogat şi diversificat conţinut de săruri mi­ne­rale şi oligoelemente: potasiu, fosfor, clor, zinc, fier, iod, mangan, calciu, magneziu, cobalt, aluminiu, bor, nichel, seleniu, fluor etc. Nici la capitolul vitamine nu stau rău deloc: A, PP, C, E, B1, B2, B9. Mai mult, sunt excelente dacă eşti nevoit să urmezi un regim fără sare, fiindcă nu conţin sodiu.
Perele proaspete sunt o sursă de vitamina K, necesară pentru sinteza proteinelor implicate în coa­gularea sângelui. De asemenea, vitamina K joacă un rol important în formarea oaselor.

Un adevărat balsam pentru sistemul digestiv

Perele sunt fructe excelent tolerate de sistemul digestiv şi, fiind bogate în sorbitol, ajută digestia. Este adevărat că au un oarecare efect laxativ, datorită fibrelor pe care le conţin, dar nu cauzează diaree, ci doar reglează tranzitul intestinal. Efectele benefice ale fibrelor nu se opresc aici: este un lucru dovedit că fibrele au proprietatea de a scădea nivelul colesterolului (o veste bună pentru cei care prezintă risc crescut de arterioscleroză sau boli cardiovasculare).

De asemenea, fibrele "se leagă” de substanţele chimice dăunătoare din colon care pot cauza cancer, pe care le elimină, prevenind astfel distrugerea celulelor colonului şi înmulţirea celor "rele”. Acesta este unul dintre motivele pentru care dietele cu fructe bogate în fibre (cum sunt şi perele) sunt asociate cu riscul scăzut de apariţie a cancerului de colon.

O pară ca desert este un adevărat balsam, atât pentru stomac, cât şi pentru intestine. Şi asta fără să aducă un exces de calorii: o pară de mărime medie nu furnizează decât 65 de calorii.

"Scut” de protecţie împotriva cancerului

Perele sunt o sursă excelentă de vitamina C, E şi cupru, elemente care au o acţiune puternic antioxidantă şi care protejează celulele organismului de acţiunea nefastă a radicalilor liberi. Vitamina C distruge unele bacterii şi virusuri, îmbunătăţeşte capacitatea celulelor albe de a lupta cu infecţiile şi are proprietăţi de regenerare a celulelor şi ţesuturilor. Mâncând pere ne protejăm de maladiile cardio-vasculare şi de unele tipuri de cancer, împiedicăm distrugerea celulelor, ajutăm la refacerea ţesuturilor şi încetinim procesul de îmbătrânire.

Compotul şi sucul de pere

Compotul de pere nu este mai puţin sănătos. Sucul de pere este calmant şi uşor sedativ: un pahar cu suc consumat seara induce o stare de relaxa­re şi favorizează instalarea somnului. În plus, sucul are acţiune diuretică şi depurativă, favorizând eliminarea acidului uric. Este indicat în stări de demineralizare şi anemie, surmenaj, oboseală, reumatism cronic, gută, infecţii respiratorii însoţite de stări febrile, infecţii şi litiaze urinare, nervozitate, imunitate scăzută.

Terapia cu pere a complexelor feminine

Cercetătorii au arătat că majoritatea complexelor feminine, între care primează cele de inferioritate, determinate de aspectul fizic şi condiţia socială, au la bază mecanisme uşor diferite faţă de cele ale complexelor masculine.

Astfel, antropologii americani au arătat că înaintea debutului tabloului de tip complex de inferioritate, creierul feminin secretă anumite substanţe cu rol de transmitere a informaţiei. Această descoperire a făcut posibilă prefigurarea unor metode de prevenire sau terapie a acestor probleme psihologice. Datorită conţinutului bogat în eteri, perele sunt un real medicament, care influenţează benefic activitatea neuronilor, inclusiv cea de producere a "serotoninelor complexelor”.

Cura cu pere

1. Trebuie să dureze cel puţin 18 zile şi este recomandată în lunile septembrie şi februarie
2. Consumaţi 50-70 g coajă de pară înainte de micul dejun
3. Cu o oră înainte de masa de prânz se recomandă a se consuma 150-200 g pulpă de pară
4. După cină serviţi o pară de dimensiune medie şi beţi 100 ml apă minerală.

Back To Top